İstanbul Ülkü Ocaklarından Fitne Üretenlere Sert Uyarı
Haber Detayı
15 Mart 2022 - Salı 09:06 Bu haber 2625 kez okundu
 
İstanbul Ülkü Ocaklarından Fitne Üretenlere Sert Uyarı
İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Doğan, Ülkü Ocakları Genel Merkez yönetimini hedef alanları sert bir şekilde uyardı.
ÜLKÜCÜ Haberi
İstanbul Ülkü Ocaklarından Fitne Üretenlere Sert Uyarı

Geçen ay yaptığı açıklamada, kendilerini Eski Ülkücü diye sıfatlandırıp destekledikleri muhalefet partilerinin ağzıyla konuşarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeme ilişkin değerlendirmelerini eleştirme hadsizliğine düşenleri uyaran İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Doğan, yeni yaptığı açıklamada ise Ülkü Ocakları Genel Merkez yönetimini hedef alanları sert bir şekilde uyardı.

 

BAŞKAN DOĞAN, GEÇEN AY MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALANLARI UYARMIŞTI

 

Bir ay önce yaptığı açıklamada, Türkiye'yi karalama kampanyasının bir parçası olup muhalif cenahta yer almalarına ve Ülkücü Hareket ile bir alakaları kalmamasına rağmen, kendilerini Eski Ülkücü diye sıfatlandırarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alanları, ''Ülkü Ocakları Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği için mazisini kan ve gözyaşı ile yoğurmuş bir hareketin adıdır. Kendisine Eski İstanbul Ülkü Ocakları başkanı diyerek, Liderimizi eleştirme cüreti gösterenlere, İstanbul'u dar eder, hayatlarını zindan ederim. İstanbul Liderinin emrinde, Genel Başkanının izindedir!'' sözleriyle uyaran İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Doğan, yeni yaptığı açıklamada ise Ülkü Ocakları Genel Merkez yönetimini hedef alanları uyardı.

 

İSTANBUL ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ALPARSLAN DOĞAN'DAN YENİ UYARI

 

Kişisel kaygılarla Ülkü Ocakları Genel Merkez yönetimini hedef alarak fitne üretenlere uyarılarda bulunan İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Doğan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları bu günlere kolay gelmemiştir. Kişisel kaygılarına düşen hainler, davasını her şeyin üstünde tutan kıymetli Genel Başkanımız ve Yardımcılarını anlayamazlar. Şayet sözlerimizin tesir etmediği yerde çelikten yumruklarımızın konuşacağından kimsenin şüphesi olmasın!'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı, Alparslan Doğan, Ülkü Ocakları, Genel Merkez yönetimi, hedef alanları, sert bir şekilde, uyardı, sözden anlamayanlar, fitneciler
Yorumlar
Haber Yazılımı