Engin Alan Paşa'dan Herşeyologlara Uyarı: Susun Artık
Haber Detayı
15 Mart 2022 - Salı 10:49 Bu haber 3776 kez okundu
 
Engin Alan Paşa'dan Herşeyologlara Uyarı: Susun Artık
24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Emekli Korgeneral Engin Alan, her şeyin uzmanı rolüne bürünen Herşeyologlara uyarılarda bulundu.
GÜNDEM Haberi
Engin Alan Paşa'dan Herşeyologlara Uyarı: Susun Artık

Rusya-Ukrayna krizine ilişkin Rus ve Türk televizyon kanallarında yorum yapanlara yönelik değerlendirmelerde bulunan Emekli Korgeneral Engin Alan, Türkiye'de yayın yapan televizyonlardaki 'Her şeyin uzmanı' rolüne bürünen Herşeyologlara bir kez daha uyarılarda bulundu.

 

HER ŞEYİN UZMANI ROLÜNDEKİ YORUMCULAR MİLLETİN AKLIYLA ALAY EDİYOR

 

Üç hafta önce yaptığı açıklamada, batılı ülkeleri ve Rusya'yı karşı karşıya getiren Rusya-Ukrayna krizine ilişkin televizyonlarda yorum yapanları, ''Şu anda TV kanallarında Rusya-Ukrayna krizini yorumlayan Uzmanlara(!) bakıyorum, gülmekten ölesim geliyor. Gitmeyen, görmeyen, bilmeyen herkes konuşuyor. Milletin aklıyla bu kadar alay etmeyin!'' sözleriyle eleştiren Emekli Korgeneral Engin Alan, her zaman olduğu gibi 'Her şeyin uzmanı' rolüne bürünen televizyon yorumcularına yeni uyarılarda bulundu.

 

ENGİN ALAN PAŞA'DAN HERŞEYOLOGLARA YENİ UYARI

 

Rusya-Ukrayna krizine ilişkin Rus ve Türk televizyon kanallarında yorum yapanlara yönelik değerlendirmelerde bulunurken, Türkiye'de yayın yapan televizyonlardaki 'Her şeyin uzmanı' rolüne bürünen Herşeyologlara bir kez daha uyarılarda bulunan Emekli Korgeneral Engin Alan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Tekrar söylüyorum: Rus kanallarını da izliyorum (Rasiyya24, Planet, RTR)izliyorum. Bizdeki kanallardaki kadar rezalet görmedim. Emekli askerler dahil, uzman(!) geçinen, bu iki ülkenin yerini haritada bulamayanlar saçmalamaya devam ediyor. Milletin kafasını sütlaça çevirdiniz. Susun!'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: 24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili, Emekli Korgeneral, Engin Alan, her şeyin uzmanı, televizyon yorumcusu, uyarıda bulundu, Rusya Ukrayna, susun artık, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı