Kars'ta Partilerinden İstifa Eden 70 Kişi MHP'ye Geçti
Haber Detayı
14 Mart 2022 - Pazartesi 11:05 Bu haber 5132 kez okundu
 
Kars'ta Partilerinden İstifa Eden 70 Kişi MHP'ye Geçti
MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, partilerinden istifa edip MHP'ye katılan 70 kişiye Üç Hilal rozeti taktı.
MHP Haberi
Kars'ta Partilerinden İstifa Eden 70 Kişi MHP'ye Geçti

Cumhur İttifakı'nı yıpratmak amacıyla MHP'nin oylarını düzmece anketlerde düşük gösterme yarışına giren muhalif cenahın, algı oluşturmak amacıyla servis ettiği anket sonuçlarını çöpe atacak bir çalışmaya imza atan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, başta İyi Parti olmak üzere partilerinden istifa edip MHP'ye katılan 70 kişiye Üç Hilal rozeti taktı.

 

MHP KARS İL BAŞKANLIĞI'NDAN DÜZMECE ANKETLERİ ÇÖPE ATAN ÇALIŞMA

 

Bölgesinde lider ülke olma hedefinde başarılı hamleler yapan Türkiye'ye küresel saldırıların arttığı bir dönemde, emperyalislere karşı amansızca mücadele eden MHP'nin dik duruşundan rahatsız olan yerli işbirlikçiler, Cumhur İttifakı'nı yıpratmak amacıyla MHP'nin oylarını düzmece anketlerde düşük gösterme yarışına girdi. Tüm saldırılara göğüs gererek mücadelesinden taviz vermeden yoluna devam eden MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, ilkeli ve dürüst siyasetiyle toplumun her kesimini kucaklayan çalışmalarıyla düzmece anket sonuçlarını çöpe atacak bir hamle yaptı. Başkan Adıgüzel, MHP Kars İl Başkanlığı’nda düzenlenlediği toplu katılım töreninde, Kars’ta bir gönül partisi olma yolunda ilerleyen MHP’ye 70 kişinin katılmasını sağladı.

 

MHP KARS İL BAŞKANI TOLGA ADIGÜZEL'DEN KATILIM AÇIKLAMASI

 

MHP Kars İl Başkanlığı’nda düzenlenlediği toplu katılım töreninde, başta İyi Parti olmak üzere partilerinden istifa eden 70 kişiye Üç Hilal rozeti takan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, katılımlarla ilgili yaptığı açıklamada, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in liderliğinde Milliyetçi-Ülkücü Hareket, Türk milletinin umudu olmaya devam etmektedir. Partimize hem Kars’ta hem Türkiye genelinde teveccühler artmakta ve katılımlar her geçen gün daha da çoğalmaktadır. Teveccüh gösterip gelen hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Hem katılımlar hem de üye kayıtlarımız gün geçtikçe artarak devam edecektir. MHP Kars’ta güçlenerek çığ gibi büyümektedir.'' dedi.

 

SEFERBERLİK RUHUYLA TÜM GÖNÜLLERE GİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

MHP Kars İl Teşkilatı'nın tüm gönüllere girmek için seferberlik ruhuyla hareket ettiğine dikkat çeken MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, ''Göreve geldiğimiz günden beri inanmış bir yönetim ve dava bilinciyle MHP’yi hak ettiği en güzel yere taşımak için; il teşkilatımız, merkez ilçe teşkilatımız, kadın kollarımız, Ülkü Ocaklarımız ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte; gece uyumadan, gündüz oturmadan her gönüle girecek, her eli sıkacak, her kapıya gideceğiz. Bu bir seferberliktir. Sefer bizden zafer alemlerin Rabbi olan yüce Allah’tandır. 'Yeniden cemre gibi düşmek toprağa... Yeniden haram etmek gece gündüz uykuyu. Yunus Emre gibi atsız pusatsız, yeniden fethetmek Anadolu'yu.' mısrasındaki ruh ve heyecanla çalışmalarımıza devam ederken, partimize katılan her biri birbirinden değerli abilerimize, arkadaşlarımıza, kardeşlerimize, hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. Katılımları gücümüze güç katacaktır. Yuvalarına hoş geldiler sefalar getirdiler.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kars İl Başkanı, Tolga Adıgüzel, partilerinden, istifa eden, MHP katılan, 70 kişiye, Üç Hilal, rozeti taktı, toplu katılım töreni, MHP, anketler, çöpe atan, çalışma
Yorumlar
Haber Yazılımı