Yıldırım'dan Yangın Söndürme Çalışmaları Hakkında Açıklama
Haber Detayı
01 Ağustos 2021 - Pazar 14:22 Bu haber 2775 kez okundu
 
Yıldırım'dan Yangın Söndürme Çalışmaları Hakkında Açıklama
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Türkiye genelinde çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmalarına katılan Ülküdaşları hakkında açıklamalarda bulundu.
ÜLKÜCÜ Haberi
Yıldırım'dan Yangın Söndürme Çalışmaları Hakkında Açıklama

Türkiye genelinde çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmalarına katılan, yangını söndüren ekiplere su ve kumanya dağıtan, yangında mağdur olanların yiyecek ve giyecek ihtiyaçlarını karşılayan ve evi yananlara kalacak yer ayarlayan tüm Ülkü Ocakları Teşkilatlarının çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım,  yapılan çalışmalara milli birlik ve toplumsal dayanışma ruhuyla var güçleri ile gayret edip katkı sağlayan tüm ülküdaşlarına teşekkür ettiğini açıkladı.

 

YANGIN SÖNDÜRME VE YARALARI SARMA ÇALIŞMALARINA KATILAN ÜLKÜDAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM

 

Türkiye genelinde çıkan orman yangınlarıyla ilgili yaptığı ilk açıklamasında, ''Ülkü Ocakları olarak, teröristlerin yaktığı ormanlarımızı daha önce yaptığımız gibi fidana ve susadığı suya kavuşturmak için var gücümüzle çalışacağız! Biz Türkiye’yiz, Biz Türk Milletiyiz her türlü tehdidi el birliğiyle bertaraf ederiz.'' sözleriyle tüm Ülkü Ocakları'nın harekete geçmesini sağlayan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Teşkilatların çalışmalara katılmasıyla ilgili yaptığı yeni açıklamada, ''Son günlerde ülkemizin farklı noktalarında çıkan yangınlar sebebiyle, yapılan çalışmalara; milli birlik ve toplumsal dayanışma ruhuyla var güçleri ile gayret edip katkı sağlayan tüm ülküdaşlarıma teşekkür ederim. Cenab-ı Allah hepsinden razı olsun.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Türkiye genelinde, orman yangınları, söndürme çalışması, Ülkücüler, katkı sağlayan, yaraları saran
Yorumlar
Haber Yazılımı