MHP'den Milletvekili ve Teşkilat Mensuplarına Talimat
Haber Detayı
13 Temmuz 2021 - Salı 20:12 Bu haber 3510 kez okundu
 
MHP'den Milletvekili ve Teşkilat Mensuplarına Talimat
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milletvekili ve Teşkilat mensuplarına talimatlarını açıkladı.
MHP Haberi
MHP'den Milletvekili ve Teşkilat Mensuplarına Talimat

TBMM'nin çalışmalarına 1 Ekim tarihine kadar ara verileceğini hatırlattığı konuşmasında siyasetin daha çok sahalarda yapılacağına dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milletvekili ve Teşkilat mensuplarının bahane üretmeden, yılgınlık göstermeden ve oylanmadan bölgesindeki tüm insanlara ulaşmasını ve Türkiye üzerinde oynanan oyunları birer birer anlatmasını istedi. MHP'nin oy oranlarını kasten düşük gösterenlere tepki gösteren MHP Lideri Bahçeli, onların anyayı konyayı göreceklerini söyledi.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NA AYAK BAĞI OLANLAR DEMOKRATİK YOLLARLA KENARA İTİLECEK

 

TBMM’de geçen hafta kabul edilen 4’üncü yargı paketiyle hukukumuz çok daha güçlenecek, adalet çok daha perçinlenecektir. Cumhur İttifakı geleceğe yürürken, ayak bağı olanlar demokratik yollarla kenara itilecektir. Bunu Türk milleti başaracaktır. Bu milletin yürüyüşünü durduramazlar. Bu millete zemzem diye zehir içiremezler. Bu milleti zillete mahkum edemezler. Cumhur İttifakı güvencedir, Cumhur İttifakı milli bekanın burcu, düşmeyecek kalesidir.

 

HER İNSANIMIZA ULAŞARAK OYNANAN OYUNLARI ANLATINIZ

 

TBMM bu hafta içinde çalışmalarına aksi bir durum olmadıktan sonra 1 Ekim’e kadar ara verecektir. Ancak siyasette ara olmadığını, tatile yer bulunmadığını sizler gayet iyi bilmektesiniz. Hepinizden beklentim, KOVİD-19 şartlarına dikkat ederek, kurallara harfiyen uyarak seçim bölgelerinizde her insanımıza ulaşmanızdır. Her eli tutunuz, her haneye giriniz, ülkemizin üzerinde oynanan oyunları birer birer anlatınız. Bahane istemiyorum, yılgınlık istemiyorum, oyalanma istemiyorum.

 

MHP'NİN OYLARINI KASTİ OLARAK DÜŞÜK GÖSTEREN ANKETÇİLERE ANYAYI KONYAYI GÖSTERELİM

 

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktır. Erken seçim yaygarası koparanları kendi hallerine terk edin, muhatap dahi almayın, varsın onlar kendi hayal dünyalarında seçim diye tuttursunlar, biz işimize bakalım, milletimize bakalım, ülkemize bakalım, Türkiye için üstlendiğimiz sorumlulukları harfiyen icra edelim. MHP'yi küçümseyip kasti şekilde oy oranlarının düştüğünü söyleyenlere anyayı da konyayı da gösterelim. Unutmayınız ki, birlikte başaracağız. Tuzakları beraberce bozacağız. 2023 yılında lider ülke Türkiye’ye ulaşacağız. El birliği yapacağız, güç birliği yapacağız, Türkiye’ye zırh olacağız.

 

KURBAN BAYRAMINIZI ŞİMDİDEN KUTLUYORUM

 

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz’da şehit olan vatan evlatlarımıza, terörle mücadelede şehit düşen kahramanlarımıza, KOVİD-19 hastalığından dolayı hayatlarını kaybetmiş vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Gazilerimize uzun ve sağlıklı bir ömür temenni ediyorum. Şu anda tedavi altında olan tüm kardeşlerimize şifalar diliyorum. Önümüzdeki hafta karşılayacağımız Mübarek Kurban Bayramı münasebetiyle, siz değerli milletvekili arkadaşlarımın, aziz milletimin ve Türk-İslam aleminin Kurban Bayramı’nı şimdiden kutluyorum. Hepinizi saygılarımla selamlıyor Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun, var olun diyorum.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Milletvekili, Teşkilat mensupları, talimat verdi, saha çalışmaları, oynanan oyunları, anlatacağız, her insana, ulaşılacak, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı