Ak Parti'li Turan'dan MHP ve Bahçeli Hakkında Açıklama
Haber Detayı
31 Temmuz 2021 - Cumartesi 20:59 Bu haber 2865 kez okundu
 
Ak Parti'li Turan'dan MHP ve Bahçeli Hakkında Açıklama
Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, MHP, Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
SİYASET Haberi
Ak Parti'li Turan'dan MHP ve Bahçeli Hakkında Açıklama

Bir dizi açılış törenlerine katılmak üzere Çanakkale'de bulunan Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, MHP Yenice İlçe Teşkilatı'na yaptığı ziyarette, MHP, Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

 

MHP YENİCE İLÇE BAŞKANI YENER KORKMAZ'DAN AÇIKLAMA

 

Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve beraberindeki Ak Parti heyetinin İlçe Teşkilatı'na yaptığı ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Yenice İlçe Başkanı Yener Korkmaz, ''Ak Parti Grup Başkanvekili Sayın Bülent Turan, Ak Parti  Çanakkale Milletvekili Sayın Jülide İskenderoğlu, Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Sayın Naim Makas, İl Genel Meclisi Grup Başkanı Sayın Nejat Önder, Belediye Başkanımız Sayın Veysel Acar ve Ak Parti Yenice İlçe Başkanı Faruk Günay'a partimize yaptığı ziyaret için teşekkürlerimizi sunarız.'' dedi.

 

AK PARTİ'Lİ BÜLENT TURAN'DAN MHP, DEVLET BAHÇELİ VE CUMHUR İTTİFAKI HAKKINDA AÇIKLAMA

 

Bir dizi açılış törenlerine katılmak üzere Çanakkale'de bulunan Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, beraberindeki Ak Parti heyetiyle birlikte MHP Yenice İlçe Teşkilatı'nı ziyaretinde yaptığı açıklamada, ''Sayın Devlet Bahçeli'nin Liderliğindeki MHP, Cumhur İttifakı'nın önemli bir paydaşıdır. 15 Temmuz'dan sonra kurduğumuz Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP ile olan birlikteliğimiz devam ediyor, birlikte yol yürümeye devam ediyoruz. Her yerde dile getirdiğimiz gibi, MHP bizim rakibimiz değil, refikimizdir. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Çanakkale'de de uyumlu bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumhur İttifakı, yerli ve milli bir mutabakattır. Millet ve ülke için bir araya gelinmiş bir birlikteliktir.'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI BU TOPRAKLARIN ÇİMENTOSUDUR

 

Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, ''Ak Parti ve MHP'nin birliktelik oluşturduğu Cumhur İttifakı, bu toprakların adeta çimentosudur. Bundan dolayıdır ki, yol arkadaşımız, refikimiz MHP Yenice İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ettik. Başta MHP İlçe Başkanı Başkanı Yener Korkmaz olmak üzere tüm MHP Teşkilat üyelerine, bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı canı gönülden teşekkür ederiz. Cumhur İttifakı olarak bu topraklara hizmet etmeye, hemşehrilerimiz için değer üretmeye devam edeceğiz" dedi.  

 

Bir 9 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, ofis ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti, Bülent Turan, MHP Yenice, Yener Korkmaz, MHP, Devlet Bahçeli
Yorumlar
Haber Yazılımı