MHP'li Özdemir: Nerede ve Kimlerin Yanındasınız?
Haber Detayı
01 Ağustos 2021 - Pazar 17:19 Bu haber 2051 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: Nerede ve Kimlerin Yanındasınız?
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Türkiye'nin bir ve beraber olması gereken her konuda aykırı tutum ve davranış sergileyenlere tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: Nerede ve Kimlerin Yanındasınız?

Türkiye'nin birlik ve beraberlik sağlaması gereken her konuda muhalefetin aykırı tutum ve davranışlar içerisinde bulunmasına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, orman yangınları konusunda bile Türkiye karşıtlığı oluşturma uğraşına girişen muhalefetin gaflet ve dalalete düştüğünü söyledi.

 

ORMAN YANGINLARI İLE İLGİLİ TUTUMLARI GAFLET VE DALALETTİR

 

Muhalefet partilerinin orman yangınları konusundaki tutum ve davranışları konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Her meselede 'Türkiye karşıtlığı' yaratma uğraşına giren Zillet İttifakı’nın orman yangınları ve mücadeleyle alakalı sergilediği tutum tam manasıyla gaflet ve dalalettir. Nereye ve kimlere yaranmaya çalıştıkları belli, milli vicdandaki karşılıkları ise kirli ve karanlıktır.'' dedi.

 

BÜTÜN MESELE NEREDE VE KİMLERİN YANINDA DURDUĞUNUZDUR

 

İzlenen politikalar açısından muhalefetin nerede ve kimlerin yanında durduğuna ilişkin eleştirilerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, ''Kovid-19 salgınında virüsün yanında saf tutanlar, Afrin’e yönelik harekatta PKK/PYD’yi kollama yarışına girenler, Karabağ’da Azerbaycan karşıtlığı takınanlar hep aynı kesimlerdi. Şimdiki kirli gündemleri orman yangınları! Mesele nerede ve kimlerin yanında durduğunuzdur!'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, mesele, kimlerin yanında, nerede durduğunuz, gaflet ve dalalet, orman yangını, muhalefet, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı