MHP'li Yalçın: Yazıklar Olsun Sizin Siyaset Anlayışınıza
Haber Detayı
01 Ağustos 2021 - Pazar 01:38 Bu haber 2436 kez okundu
 
MHP'li Yalçın: Yazıklar Olsun Sizin Siyaset Anlayışınıza
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, muhalefet partilerinin orman yangınlarına yönelik sergilediği duruşa tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın: Yazıklar Olsun Sizin Siyaset Anlayışınıza

Türkiye genelinde bir çok bölgede çıkan orman yangınlarına yönelik muhalefet partilerinin sergilediği duruşa tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Yeşil Vatan yanarken yangın terörü karşısında birlik ve beraberlik mesajı vermesi gereken muhalefet partilerinin hükümeti hedef almayı tercih ettiğini söyledi.

 

YEŞİL VATAN YANARKEN YANGIN TERÖRÜNE KARŞI GELECEKLERİNE HÜKÜMETE DİKLENİYORLAR

 

Yeşil Vatan yanarken İP Müdiresi de, CHP’nin yöneticileri de PKK’ya lanet yağdıracaklarına, millî bütünlüğümüzü hedef alan yangın terörü karşısında birlik ve beraberlik mesajı vereceklerine, hükümete dikleniyor. Yani yakanla, çatan yine aynı safta buluştu. Bunların derdi belli. İP de, CHP de ittifak ortakları HDP’yi küstürmemek, ürkütmemek için milleti aldatıp mürailik etmeyi göze alabiliyor. Her türlü terör saldırısına göz yumabiliyorlar. Yazıklar olsun sizin siyaset anlayışınıza!

 

İHANET VE TAŞERONLUK DÖŞEĞİNDEN KAÇIŞ YOKTUR

 

Türk milleti bilmektedir ki PKK, vücudunu büyük bir zevk ve arzuyla ABD’nin emperyalist iştihasına sunmuştur. PKK; ABD’nin terör sermayesi, uzatmalı operasyon yosmasıdır! Bügün Konya’da halkı isyana ve kalkışmaya teşebbüs eden HDP’li haşerelerde aynı paraleldedir. HDP/PKK’nın nemalandığı terör fuhşunun elbet sonu gelecektir. Bu caniler şebekesine, serdikleri ihanet ve taşeronluk döşeğinden kaçış yoktur. Dünya başlarına yıkılacaktır!

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, muhalefet partileri, orman yangınları, yönelik duruşu, tepki, gösterdi, yeşil vatan, yanarken, muhalif, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı