MHP'li Büyükataman: MHP Üzerine Düşeni Yapacak
Haber Detayı
01 Ağustos 2021 - Pazar 13:21 Bu haber 3694 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: MHP Üzerine Düşeni Yapacak
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, içeriden ve dışarıdan ciddi ihanetlerin yaşandığı süreçte Milliyetçi Ülkücü Hareket'in üzerine düşeni yapacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: MHP Üzerine Düşeni Yapacak

MHP Yıldırım İlçe Teşkilatı'nın Arabayatağı Mahallesi'nde düzenlediği Mahalle Temsilcileri Sertifika töreninde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, birçok dayatma ve saldırılara maruz kalan Türkiye'nin profesyonelce kurgulanmış bir kuşatmayla karşı karşıya kaldığını belirterek, içerde ve dışarda ciddi ihanetle muhatap olunurken adeta yeni baştan sınandığımız bir dönemde MHP ve Türk milliyetçilerinin sorumluluklarını her zaman olduğu gibi yerine getireceğini söyledi.  

 

TÜRKİYE'YE DİZ ÇÖKTÜRECEKLERİNİ ZANNEDENLERE DERSİNİ VERECEĞİZ

 

MHP Bursa Milletvekili M. Hidayet Vahapoğlu, MHP MDK Üyesi Muhammed Tekin, MHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Cemal Ersoy, MHP Yıldırım İlçe Başkanı Halil İbrahim Bozkurt ve Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Gülahmet Türk'ün katılımlarıyla gerçekleştirilen Üye katılım ve Mahalle Temsilcileri Sertifika töreninde yaptığı konuşmada Türkiye genelinde çıkan orman yangınları konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Türkiye'nin dört biryanında çıkarılan yangınlar gerçekten yüreğimizi kavuruyor. Dünden bugüne yine herkes üzerine düşen görevi yerine getirmenin çabasını ortaya koyuyor. Öncelikle aziz milletimize geçmiş olsun dileklerimi sunmak istiyorum. 3 vatan evladımızı kaybettik. Cenabı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Hiç kimsenin endişesi olmasın hiç kimse telaşa kapılmasın. Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyüktür, bu millet necip bir millettir, dün olduğu gibi en yoksul zamanında en güzel örneğini verdiği gibi yine bugün millet olarak el birliği içinde bu yaraları saracağız. Türkiye'ye diz çöktüreceklerini zannedenlere dün olduğu gibi bugün de yine Allah'ın izniyle gereken dersi hep birlikte vereceğiz.'' dedi.

 

TÜRKİYE ÇOK CİDDİ BİR KUŞATMA İLE KARŞI KARŞIYADIR

 

Bir çok dayatma ve saldırılara maruz kalan Türkiye'nin profesyonelce kurgulanmış bir kuşatmayla karşı karşıya kaldığına dikkat çeken MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Hepimizin yakından takip ettiği üzere Türkiye hemen her gün farklı bir entrikayla, senaryo ile karşı karşıya bırakılmak isteniliyor. Her yerde ifade ediyorum. Gerçekten tarihin belki en zor günlerini yaşıyoruz. Belki tarihin hiçbir döneminde olmayan ölçüde düne göre daha profesyonel kurgulanmış, daha iyi organize olunmuş bir kuşatmayla karşı karşıyayız. Ülke olarak her alanda ve her anlamda bir kuşatma ile karşı karşıyayız. Çok ciddi bir dayatma kıskacıyla karşı karşıyayız. İçerde ve dışarda ciddi ihanetle muhatap oluyoruz oluyoruz. Adeta yeni baştan sınanıyoruz. MHP olarak, Türk milliyetçileri olarak, dünden bugüne sorumluluklarımızın idraki içerisinde bu şerefli mazinin omuzlarımıza tevdi ettiği sorumluluk neyse, dün de bugün de yarın da gereğini yerine getirebilmenin samimi gayreti içerisinde olduk, olmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

MİLLİYETÇİ HAREKETİ ANLAMAKTA ZORLANANLAR HAKSIZLIK ETMEYE DEVAM EDİYOR

 

Türkiye'nin bekası için mücadele eden Milliyetçi Hareket'i anlamakta zorlananların haksızlık etmeye devam ettiğine dikkat çeken MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''MHP'nin siyaset anlayışını, siyasetteki önceliklerini, misyonunu ve fizyonunu kavrayamanlar, yerli yerine koyamayanlar, zaman zaman Milliyetçi Hareketi anlamakta zorlandıkları gibi haksızlık etmeye devam ediyorlar. 15 Temmuz Türk siyasi tarihinde bir dönüm noktasıdır. 15 Temmuz 2016 kalkışması sadece bir darbe teşebbüsü değildir. Aynı zamanda Türkiye'de bir iç savaş çıkarma ve Türkiye'yi bölünmeye götürebilecek bir sürecin startı verilmiştir. Allah'a şükürler olsun, bu necip millet, ferasetiyle sağduyusuyla, dün pek çok örneğine şahit olduğumuz üzere 15 Temmuz 2016'daki kalkışmada da kendine yakışanı, kendinden bekleneni ortaya koymuştur.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, MHP Bursa, MHP Yıldırım, sertifika töreni, kuşatma altındayız, dayatmalar, MHP, gerekeni yapacak, Milliyetçi
Yorumlar
Haber Yazılımı