Yıldırım'dan Bölücülere Karşı Dikkat Çeken Öneriler
Haber Detayı
10 Ağustos 2022 - Çarşamba 11:38 Bu haber 4022 kez okundu
 
Yıldırım'dan Bölücülere Karşı Dikkat Çeken Öneriler
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ayrılıkçı anarşist gruplara cevap verilmesi konusunda dikkat çeken önerilerde bulundu.
ÜLKÜCÜ Haberi
Yıldırım'dan Bölücülere Karşı Dikkat Çeken Öneriler

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde azınlık anarşist grupların çıkardığı olaylar hakkında değerlendirmelerde bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ODTÜ'nün ayrılıkçı grupların Türk Milletine meydan okuyacağı bir alan olmadığını belirterek, ODTÜ'nün boş arazilerine Şehit aileleri için Toki konutları inşa edilmesinin ayrılıkçı gruplara en güzel cevap olacağını söyledi.

 

ODTÜ AYRILIKÇI GRUPLARIN TÜRK MİLLETİNE MEYDAN OKUYACAĞI ALAN DEĞİLDİR

 

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ilimde, bilimde, teknikte ve daha birçok alanda gurur kaynağı olması gereken Orta Doğu Teknik Üniversitesinin; üç beş tane bölücü, ahlaksız ve anarşist grubun istekleri doğrultusunda hareket etmesi, milli ve manevi değerlerimize saygısızlıktır. Binlerce şehidimizin kanıyla sulanmış topraklarımızın hiçbir köşesi kadim Türk milletine meydan okuma alanı olamayacaktır. Türk milletinin değerlerine karşı saldırılarla gündeme gelen ODTÜ, kendi kuruluş amacına da aykırı hareket ederek Türk milletinin ve Türk devletinin karşısında yer alan ayrılıkçı grupların hamisi haline gelmektedir.

 

ÜNİVERSİTELERİN İHANETİN YUVASI HALİNE GELMESİNE MÜSAADE EDİLMEMELİDİR

 

Bilim yuvası olması gereken üniversiteler, devlete ve millete ihanetin yuvası olamayacaktır. Üniversiteler Türk devletinin ve Türk milletinin değerlerine meydan okunacak yerler değildir. ODTÜ veya herhangi başka bir üniversitede, Türkiye Cumhuriyeti uğruna şehit olmayı göze almış vatan evlatlarının mili ve manevi değerlerini hedef alan eylemler karşılıksız kalmamalıdır. ODTÜ’ye yuvalanmış bu zararlı gruplar, üniversitelerin yapıtaşı olan eğitim ve öğretim gibi hususların üzerini örtemeyecek ve her biri ayrı bir gurur kaynağı olan öğrencileri yönlendiremeyecektir.

 

ODTÜ'NÜN BOŞ ARAZİLERİNE ŞEHİT AİLELERİ İÇİN TOKİ KONUTLARI İNŞA EDİLMELİDİR

 

Bu tür sapkınlıklara en güzel cevabı yine bu vatan için istikballerinden vazgeçmiş, en büyük fedakarlığı yapmış şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkılarak verilmesi gerektiğini düşünmekteyiz. Bu hususta; ODTÜ yerleşkesi içerisinde bina ve ormanlık alanlar dışında kalan boş alanlara hakları asla ödenmeyecek olan şehit ailelerimize tahsis edilmek üzere TOKİ aracılığıyla konutlar inşa edilmesini önermekteyiz. Bu önerimiz hayata geçtiği takdirde, devleti ve milleti için can vermiş şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkılacağı, hatıralarının yâd edileceği ve kıymetli ailelerinin bulunduğu bir yerde; kimsenin ahlaksız ve sapkın eylemlerde bulunmaya cesaret edemeyeceği aşikardır.

 

ODTÜ, ÖĞRENCİLERİN HEDEFLERİNİ ŞAŞIRTMAYA ÇALIŞANLARIN YÖNLENDİRMESİNE BAĞLI KALMAYACAK

 

Bu düşünceyle hareket ettiğimizde kıymetli şehitlerimizin çocukları, bu alanlarda büyüyüp yetişecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizi emanet ettiği, milli ve manevi değerlerine saygılı, ülkesinin geleceği için gece gündüz yorulmaksızın çalışan Türk gençliği üniversitelerimizi dolduracaktır. Bundan böyle ODTÜ, öğrencilerin hedeflerini şaşırtmak için çabalayan birkaç azınlık grubun yönlendirmesine bağlı kalmayacaktır.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları, Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, ayrılıkçı anarşist, gruplara cevap, verilmesi, önerilerde bulundu, ODTÜ, Üniversite, konut, Ülkücü Hareket
Yorumlar
Haber Yazılımı