Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde Değişiklik Yapıldı
Haber Detayı
21 Nisan 2021 - Çarşamba 02:13 Bu haber 2599 kez okundu
 
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde Değişiklik Yapıldı
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile bir Bakan görevden alınırken, iki yeni kurulan Bakanlık ile birlikte üç yeni Bakan ataması yapıldı.
GÜNDEM Haberi
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde Değişiklik Yapıldı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ikiye bölünerek iki yeni Bakanlık kurulurken, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan görevden alındı. Görevden alınan Bakanın yerine ve yeni kurulan iki yeni Bakanlığa atamalar yapıldı.

 

İKİ YENİ BAKANLIK KURULARAK ATAMALAR YAPILDI

 

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ikiye bölünerek, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı adı altında iki yeni Bakanlık kuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına Vedat Bilgin atandı.

 

YENİ TİCARET BAKANI MEHMET MUŞ OLDU

 

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın görevine son verildi. Ruhsar Pekcan'dan boşalan  Ticaret Bakanlığına Mehmet Muş atandı.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanlığı kararnamesi, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, üç yeni bakan, ataması yapıldı, bir bakan görevden alındı, Cumhur ittifakı, Ak Parti, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı