MHP'li Büyükataman: Ortaklarınıza Bakıp Öyle Konuşun
Haber Detayı
09 Ağustos 2022 - Salı 19:57 Bu haber 3238 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Ortaklarınıza Bakıp Öyle Konuşun
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, her sıkıştıklarında Milliyetçilik söylemine sarılan muhaliflere ortaklarının kimler olduğunu hatırlattı.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Ortaklarınıza Bakıp Öyle Konuşun

Süleyman Şah Türbesi'nin yerinin değiştirilmesi üzerinden Ak Parti'yi eleştirirken türbenin taşındığı dönemdeki Başbakan olan Ahmet Davutoğlu ile 6'lı muhalif ittifak ortağı olduğunu unutmuş görünen ve Kıbrıs Barış Harekatı'nın yapıldığı dönemin Başbakanı olan Ecevit'in Milliyetçiliğine sığınarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Milliyetçi olduğunu ispatlamaya çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, her tökezlediğinde Milliyetçilik söylemine sarılıp Cumhuriyet düşmanları ile yaptığı ortaklığı gizlemeye çalışan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan milliyetçi olamayacağını söyledi.

 

İPE SAPA GELMEZ İFTİRALARIYLA LİDER BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALDI

 

Kemal Kılıçdaroğlu, Zillet masasındaki olası rakiplerini eleyip Cumhurbaşkanı adayı olabilme hırsıyla, CHP’yi özünden ve tarihinden koparmış, Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine ve Mustafa Kemal Atatürk ilkelerine savaş açmıştır. Her konuşması adeta bir hezeyanlar yumağı haline gelen Kılıçdaroğlu aynı şeyleri tekrarlamakta ve ipe sapa gelmez iftiralarıyla partimize ve Liderimiz Devlet Bahçeli’ye sataşmaktadır.

 

CUMHURİYET DÜŞMANLARIYLA ORTAKLIĞINI GİZLEMEK İÇİN MİLLİYETÇİLİK SÖYLEMİNE SARILDI

 

Daha düne kadar “geçmişimizle hesaplaşacağız” diyerek Türkiye düşmanlarının safında, yabancı büyükelçilerin kucağında yerini alan Kılıçdaroğlu, bu gün Edirne’de milliyetçilik söylemininin arkasına saklanıp CHP’nin tarihini referans göstermektedir. Kılıçdaroğlu, her tökezlediğinde “Milliyetçilik” söylemine sarılıp Cumhuriyet düşmanları ile yaptığı ortaklığı gizlemeye çalışmaktadır. Ne kadar zorlarsa zorlasın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan “milliyetçi” olmayacağı çok açık bir gerçektir. Büyük Türk milleti bu gerçeğin farkındadır. Terör örgütü PKK lehine kamuoyu oluşturma amacıyla bildiri yayınlayan sözde “Barış Akademisyenleri”ni dilinden düşürmeyen, kendini yargının yerine koyup Terörist Demirtaş’ı serbest bırakacağını söyleyen Kılıçdaroğlu’nun “milliyetçilik” iddiası trajikomiktir.

 

TÜRK MİLLİYETÇİSİ OLAN ATATÜRK'ÜN İZİNDEN AYRILDILAR

 

Ne hazindir ki;  CHP artık eski CHP değildir. CHP’nin 6 oku emperyalizmin eli kanlı maşası olan terör çetelerinin elinde oyuncak, CHP kadrolarını Atatürk düşmanları ile dolduran Kılıçdaroğlu’nun dilinde ise istismar malzemesi olmuştur. Kılıçdaroğlu CHP’si “Biz doğrudan doğruya milliyetperveriz ve Türk milliyetçisiyiz.” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden ayrılmış, yolunu kaybetmiştir.

 

TÜRK MİLLETİ, MİLLİYETÇİLİĞİ İSTİSMAR EDENLERE 2023 SEÇİMLERİNDE CEVAP VERECEK

 

Millet düşmanları ile kol kola giren Kılıçdaroğlu’nun milliyetçilik vasıflarını taşıması, Türk milliyetçilerinin millet sevgisi ve inanmışlık şuuruna ulaşması bir hayal bile olamayacak kadar imkânsızdır. “Helalleşme” adı altında bölücü teröristlere şirin görünme turlarına çıkan, Siyaset yolculuğunu FETÖ’nün kucağında, Kandil mağaralarındaki teröristlerin eteğinde sürdüren Kılıçdaroğlu’nun milliyetçiliği istismar çabasına cevabı 2023 seçimlerinde Büyük Türk milleti verecektir.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, Milliyetçilik, söylemi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı