MHP İlçe Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı
Haber Detayı
10 Ağustos 2022 - Çarşamba 09:27 Bu haber 3447 kez okundu
 
MHP İlçe Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına yeni atama yapıldığı açıklandı.
MHP Haberi
MHP İlçe Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı

MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Metin Kılıç'tan boşalan MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı görevine, İlçe Sekreterliği görevini yürüten Abdulkadir Öztürk'ün atandığını açıkladı.

 

MHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI'NDAN ATAMA AÇIKLAMASI

 

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’na atama yapılmasıyla ilgili MHP İstanbul İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Beşiktaş İlçe Başkanlığı’na İlçe Başkanı olarak Abdulkadir Öztürk atanmıştır. Hayırlı olsun, Allah mahçup etmesin.'' denildi.

 

MHP BEŞİKTAŞ İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE ATANAN ABDULKADİR ÖZTÜRK'TEN AÇIKLAMA

 

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’na atanan Abdulkadir Öztürk, göreve atanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Mensubu ve neferi olmaktan her zaman gurur duyduğum, MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı görevine şahsımı layık gören, başta Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye, MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Edip Semih Yalçın beyefendiye, MHP İstanbul İl başkanımız Sayın Birol Gür beyefendiye teşekkür ederim. Teslim aldığımız bayrağı bir adım daha ileri taşımak adına Yönetim kurulu üyelerimiz, Kadın kollarımız, Mahalle başkanlarımız ve Ülkü Ocaklarımız ile çalışarak, ‘Lider Ülke Türkiye, Hedef 2023’ vizyonuna var gücümüzle hizmet edeceğiz. Beşiktaş’ta MHP'yi en üst düzeyde temsil ederek Beşiktaş’ta  bulunan ülküdaşlarımıza ve Beşiktaşlı hemşehrilerimize hizmet etmek için hazırız.'' dedi.

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul İl Başkanı, Birol Gür, Metin Kılıç, boşalan MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, görevine, İlçe Sekreteri, Abdulkadir Öztürk, atandı, atama yapıldı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı