MHP'li Sözlü'den Çelebi'yi Hedef Alan Sarızeybek'e Tepki
Haber Detayı
09 Ağustos 2022 - Salı 11:37 Bu haber 4377 kez okundu
 
MHP'li Sözlü'den Çelebi'yi Hedef Alan Sarızeybek'e Tepki
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Mehmet Ali Çelebi'ye eski rütbesini kullanarak baskı kurmaya çalışan İyi Partili Erdal Sarızeybek'e tepki gösterdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü'den Çelebi'yi Hedef Alan Sarızeybek'e Tepki

6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partilere sorduğu 20 soru ile terör örgütü PKK ve FETÖ'ye karşı mücadele konusunda kafasını kuma gömen muhalif cenahı zor durumda bırakan Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'ye, TSK'da Teğmen olarak görev yaptığı için Emekli Albay sıfatıyla ast üst ilişkisini öne sürerek baskı kurmaya çalışan İyi Parti'li Erdal Sarızeybek'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Erdal Sarızeybek'in PKK yı meşrulaştırmaya çalışan hastalıklı hain zihniyete o tıfıl Teğmen kadar delikanlıca tavır koyamadığını söyledi.

 

ÇELEBİ'NİN 20 SORUSUNA CEVAP VEREMEYEN 6'LI MUHALİF İTTİFAKTAKİ SİYASETÇİLER ÇILDIRDI  

 

Ergenekon operasyonlarında gözaltına alınan ve 6 yıl cezaevinde kalan kamuoyunun Teğmen Çelebi diye tanıdığı Mehmet Ali Çelebi, Milletvekili seçildiği CHP'yi sert bir şekilde eleştirerek istifa ettikten sonra Memleket Partisi'ne geçmiş, Muharrem İnce ile yaşadığı fikir ayrılıklarından sonra Memleket Partisi'nden de istifa ederek bağımsız Milletvekili olarak siyasi hayatına devam ediyordu.

 

Türkiye'nin milli meselelerine karşı takındıkları tutum konusunda sert bir şekilde eleştirdiği 6'lı muhalif ittifaktaki siyasi partilere sorduğu 20 soru ile terör örgütü PKK ve FETÖ'ye karşı mücadele konusunda kafasını kuma gömen muhalif cenahı zor durumda bırakan Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, terörle mücadele konusunda net tavır sergileyen Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini açıklayınca, hakkında Ak Parti'ye geçeceği söylentisi çıkaran sol cenah ve İyi Partililer tarafından linç kampanyasına maruz bırakıldı.

 

ÇELEBİ'NİN ELEŞTİRİLERİNİ HAZMEDEMEYEN ERDAL SARIZEYBEK LİNÇ KAMPANYASINA KATILDI

 

Bir dönem MHP'yi ele geçirme operasyonlarının parçası olan, MHP'nin Teşkilatlarında seminerler verirken Ülkücü Hareket'e akıl verme hadsizliğine düşünce, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Teşkilatlara girme yasağı getirilen Emekli Albay Erdal Sarızeybek, MHP'den kovulduktan sonraki yıllarda kapağı İyi Parti'ye atmıştı.

 

Mehmet Ali Çelebi'nin iki sol partiden ayrılmasını, Ak Parti'ye geçecek söylentilerini, PKK ve FETÖ konusunda muhalefeti eleştirmesini hazmedemeyen İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Erdal Sarızeybek, ''Haber düştü, ortalık toz duman, Çelebi AKP'ye katılacakmış. Yahu bu daha ne ki! Şapkadan dinozor çıksa şaşırmayın. Vay Çelebi vay! 30 yıl hem masada hem sahada, 17 yıl araştırma, göz nuru, emek. Artık gizlisi saklısı kalmamış bir siyasette, TEĞMEN olarak Türk Milleti'nin yüreğinde sevgiyle yer alıp şerefli bir Türk subayı olarak yaşamak varken, Döneklik yapmanın, Şerefsizlik olabileceğini kimse unutmasın!'' dedi.

 

MEHMET ALİ ÇELEBİ'DEN ERDAL SARIZEYBEK'E KAPAK GİBİ CEVAP

 

15 Temmuz hain darbe girişiminin yapıldığı gece halka sokağa çıkmayın çağrısı yapan, MHP'den kovulduktan sonra kapağı attığı İyi Parti'de Emekli Albay olmasına rağmen, partisinin ve ortaklarının terör örgütü PKK ve FETÖ'ye karşı mücadele konusunda kafasını kuma gömmesine sessiz kalan Erdal Sarızeybek'e cevap veren Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, ''Haddini bil albayım asıl şerefsizlik iktidarı değiştirmek uğruna FETÖ'ye PKK-Öcalan severlere sarılmaktır. Genel Başkanından Cumhurbaşkanı olmaz diyen HDP'ye sesin niye çıkmadı?'' dedi.

 

MHP'Lİ HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN ERDAL SARIZEYBEK'E MANİDAR TEPKİ

 

Emekli Albay sıfatıyla TSK'da Teğmen olarak görev yapan Mehmet Ali Çelebi'ye ast üst ilişkisini öne sürerek baskı kurmaya çalışan Erdal Sarızeybek'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Keşke şerefli subay kıstasını kendinize koysaydıniz bay subay eskisi. Uludere'ye roboski, Demirtaş'a özgürlük diyen, PKK yı meşrulaştırmaya çalışan hastalıklı hain zihniyete o tıfıl teğmen kadar delikanlıca tavır koyabilseydin. Git yerini sen doldur 6+1 masasında yer çıkar belki.'' dedi.

MUHALEFETİN CEVAP VEREMEDİĞİ MEHMET ALİ ÇELEBİ'NİN 20 SORUSU

Resim

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, Mehmet Ali Çelebi, destek mesajı, eski rütbesini kullanan, siyasetçiye ayar, linç kampanyası, sert tepkiler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı