Sağlık Bakanı Koca'dan Özel Coronavirüs Uyarısı
Haber Detayı
05 Mayıs 2020 - Salı 03:39 Bu haber 3716 kez okundu
 
Sağlık Bakanı Koca'dan Özel Coronavirüs Uyarısı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler konusunda 65 yaş ve üstü vatandaşlara özel uyarılarda bulundu.
GÜNDEM Haberi
Sağlık Bakanı Koca'dan Özel Coronavirüs Uyarısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda sürekli olarak ''Eskisi kadar yakın olamayız. Araya mesafe koymalıyız.'' sözleriyle vatandaşlara sosyal mesafe kuralına uyulması konusunda uyarılarda bulunurken, hafta sonunda 65 yaş ve üstü vatandaşlara sağlanan belirli saatlerde sokağa çıkılması serbestliğiyle ilgili ayrıca uyarılarda bulundu.

 

PARKLARDA BİLE OLSANIZ KALABALIK GRUPLARLA BİRLİKTE OLMAYIN

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 65 yaş ve üstü vatandaşlara sağlanan belirli saatlerde sokağa çıkılması serbestliğiyle ilgili uyarılarda bulunarak, ''Önümüzdeki Pazar saat 11:00 ile 15:00 arası parklar, sokaklar 65 yaş ve üstü büyüklerimizin. Kalabalık arkadaş grupları, parkta bile olsa, hâlâ sakıncalı. Sabrınız için teşekkür ederim.'' dedi.

 

CORONAVİRÜSE YENİ FIRSATLAR TANIMAZSAK KONTROL BİZİM ELİMİZDE

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, coronavirüs salgınında son durumları açıkladığı paylaşımda, hastalığa yeni fırsatların tanınmaması konusunda uyarılarda bulunarak, ''Son 24 saatte iyileşen hasta sayısıyla yeni vaka sayısı arasındaki fark, artmaya devam etti. Test sayısında, düne göre yaklaşık 11.000 artışa rağmen, yeni tanı sayısı azaldı. Hastalığa yeni bir fırsat tanımazsak kontrol bizim elimizde.'' dedi.

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sağlık, Bakanı, Koca'dan, Özel, Coronavirüs, Uyarısı,
Yorumlar
Haber Yazılımı