MHP'li Enginyurt'tan Ülkücülere Sert Gönderme
Haber Detayı
05 Mayıs 2020 - Salı 10:12 Bu haber 7560 kez okundu
 
MHP'li Enginyurt'tan Ülkücülere Sert Gönderme
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, kendisi hakkında gıybet eden Ülkücülere gönderme yaparak, sosyal medyadan Ülkücü tarifi yaptı.
ÜLKÜCÜ Haberi
MHP'li Enginyurt'tan Ülkücülere Sert Gönderme

Sosyal medyayı aktif olarak kullanarak, MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlarına karşı amansız bir mücadele içinde olan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, bu mücadelesinden dolayı kendisi hakkında gıybet eden Ülkücülere sitem ettikten sonra Ülkücü'nün nasıl olması gerektiği hakkındaki düşüncelerini sosyal medyadan paylaştı.

 

BENİM HAKKIMDA GIYBET EDECEĞİNİZE KENDİ DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZIN

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, kendisini eleştiren Ülkücülere gönderme yaparak, ''Uslübum sert olabilir, Nazik(!) ve kibar(!) bulmayabilirsiniz, Agresif ve kaba(!) diyebilirsiniz, Tarzınız bana uymaz, Aynı dilden konuşmayız, Olayları benim gibi görmezsiniz, Hepsini anlayışla karşılarım. Lakin! Aynı parti de, aynı gemideyiz. Benim hakkım da gıybete ne gerek var? Gıybet ederek arkamdan kuyu kazacağınıza, MHP ve Devlet Bahçeli düşmanı olduğu için yazdıklarıma 'Cemalin söylediklerini ciddiye almayın' diyeceğinize, biz onun gibi düşünmüyoruz diyerek sahte itibar göreceğinize, fikrinizi yazsanız, sizin görüşlerinizi okusak da bilgilensek diyorum.'' dedi.

 

CEMAL ENGİNYURT'TAN ÜLKÜCÜ TARİFİ

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, kendisi hakkında gıybet eden Ülkücülere sitem ettikten sonra Ülkücü'nün nasıl olması gerektiği hakkındaki düşüncelerini sosyal medyadan açıklayarak, ''Ülkücü; Liderine sadakat, Partisine hizmet, Arkadaşlarına vefa, Muhtaçlara uzanan el, Gıybetten uzak, Dedikodudan nefret, Milletine aşık, Bayrağa sevdalı, Devlete Fedai, Türklük gururu, İslam ahlakı gibi güzel haslatlere sahip, güzel insana denir. Selam olsun Ülkücü olanlara.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Enginyurt'tan, Ülkücülere, Sert, Gönderme, , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı