MHP'li Öztürk: İnternetteki Sapkın Yayınlar Denetlenmeli
Haber Detayı
04 Mayıs 2020 - Pazartesi 23:00 Bu haber 3782 kez okundu
 
MHP'li Öztürk: İnternetteki Sapkın Yayınlar Denetlenmeli
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, internet ortamında sapkınlığı normal gösterip İslamofobi yayan yayınların denetlenmesini istedi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk: İnternetteki Sapkın Yayınlar Denetlenmeli

TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Netflix, BluTV ve Puhutv gibi yabancı dizi ve filmlerin eşcinselliği normal gösterip İslamofobi yaymaya çalıştığını belirterek, RTÜK'ün bu tip yayınları derhal denetim altına alması gerektiğini söyledi.

 

İNTERNET ORTAMINDAKİ DİZİLER SAPKINLIK VE İSLAMOFOBİ YAYIYOR

 

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''RTÜK 1 Ağustos 2019 tarihli Resmi Gazete’de; radyo, televizyon ve isteğe bağlı yayınların internet ortamından sunumu hakkında yönetmelik yayınlayarak Netflix, BluTV ve Puhutv gibi yayıncıları denetim kapsamına almıştır. Ancak gelinen noktada; internet ortamında yayın yapan özellikle yabancı platformlardaki bazı dizi ve filmler adeta eşcinselliği olağanlaştırıyor ayrıca sapkınlık ve İslamofobi işliyor.'' dedi.

 

RTÜK NETFLİX GİBİ YAYINLARI DERHAL DENETİM ALTINA ALMALIDIR

 

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türk Milletinin sapkınlık yayan yabancı dizilerin denetim altına alınmasını istediğini belirterek, ''Bu sebeple gecikmeksizin RTÜK Netflix, Blu TV gibi yayıncıları 6112 sayılı kanunun kendisine verdiği yetki kapsamında derhal denetlemeli artık kayıtsız kalmamalıdır. Türkiye bu sorunun cevabını bekliyor!'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Öztürk:, İnternetteki, Sapkın, Yayınlar, Denetlenmeli,
Yorumlar
Haber Yazılımı