Bahçeli'den Teşkilatlara 2023 Seçimlerine Yönelik Talimat
Haber Detayı
28 Haziran 2022 - Salı 16:33 Bu haber 2406 kez okundu
 
Bahçeli'den Teşkilatlara 2023 Seçimlerine Yönelik Talimat
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Teşkilatlara 2023 seçimlerine yönelik talimatlar verdi.
MHP Haberi
Bahçeli'den Teşkilatlara 2023 Seçimlerine Yönelik Talimat

2023 seçimlerini kesin kazanacaklarını iddia eden Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve onun gibi hayal dünyasında gezen muhalifleri bir kez daha yenmek için Teşkilatlara hiç durmadan çalışmaları yönünde talimatlar veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantılarında vatandaşların MHP'ye teveccüh etmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, Türkiye muhaliflerini birer birer bertaraf ederek Cumhur İttifakı’nın kutlu zaferine ulaşacaklarını söyledi.

 

ÇALIŞMADAN, ÜRETMEDEN RAHAT YAŞAMAK İSTEYENLER NELERİNİ KAYBEDER?

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çalışmanın önemine altı çizilmesi gereken şu sözlerle vurgu yapmıştı: “Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini, daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkûmdur.” Biz ne haysiyetimizi, ne hürriyetimizi, ne de istiklal ve istikbalimizi Allah’ın izniyle kaybetmeyeceğiz. Bu itibarla nefes alır gibi çalışacağız. Hz.Ömer’in buyurduğu gibi, çalışmak en hayırlı sermayedir. İki günümüz birbirine eşit olmayacak, attığımız bir adım diğerini takip edecektir. Hz.Mevlana’nın dediği üzere, biz günün adamı değil hakikatin adamı olmak için çalışacağız. Çünkü gün değişse de hakikatin değişmeyeceğini hiç aklımızdan çıkarmayacağız. Yerinde saymak demek, aslında geriye gitmek demektir. Hep ilerleyeceğiz, daima ileri gideceğiz.

 

ZORLUKLARI BOŞ BAHANELERE SIĞINARAK YENEMEYİZ

 

Ne güzel de söylemiş Merhum Necip Fazıl Kısakürek: “Devler gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak gerekmektedir.” Şu husustan en küçük şüphemiz yoktur ki, en büyük makam, en büyük hak çalışanlara aittir. Sürekli arayacağız, Cenap Şehabettin’in dediği gibi, bugün altın ararken bakır buluyorsak, yarın bakır ararken altına ulaşacağız. Karşımıza çıkan okyanusu sadece bakarak geçemeyiz. Engelleri atıl vaziyette seyrederek aşamayız. Zorlukları boş bahanelere sığınarak yenemeyiz. Sorumluluk alacağız, inisiyatif üstleneceğiz, hayata ve hadiselere şuurla bakacağız, hamle üstünlüğünü devamlı elimizde tutacağız, bunları yaparken hiçbir zaman umutsuzluğun pençesine düşmeyeceğiz. Biliyoruz ki, işleyen demire pas yapışmaz, akan suya yosun tutunmaz, emek olmadan yemek hiç olamaz. Yazın gölge hoş ise kışın çuval boştur. Yazın başı pişenin kışın da aşı pişecektir. Ahi Evran demiş ki: “Hak ile sabır dileyip bize gelen bizdendir. Akıl ve ahlak ile çalışıp bizi geçen bizdendir. Hacı Bektaşi Veli’nin işaret ettiği gibi, insanoğlu için en kutsal ibadet çalışmak, doğruluk ve insan sevgisidir.

 

MHP BU ANLAYIŞ VE ARAYIŞ ÇERÇEVESİNDE ADIM ADIM 2023'ÜN KEMER TAŞLARINI DÖŞÜYOR

 

MHP işte bu anlayış ve arayış çerçevesinde adım adım 2023’ün kemer taşlarını döşemektedir. “Türk milleti için gece uyumadım, gündüz oturmadım” diyen Bilge Kağan’ın özü özümüz, sözü sözümüz, duruşu duruşumuz, mücadele mirası yol haritamızdır. Bugünün işini yarına bırakmadan çalışıyoruz, üretiyoruz, günbegün büyüyoruz. Geceyi gündüzle buluşturup, inancımızı irademizle birleştirip çalışmanın erdemiyle yoğruluyoruz. “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temasıyla yürüttüğümüz, seferberlik ruhuyla ifa ve icra ettiğimiz çalışmalar kapsamında, 18 Şubat 2022 tarihinden bugüne kadar 589 ilçemizi ziyaret ederek MHP'nin ve Cumhur İttifakı’nın mesajlarını taşıdık. Vatandaşlarımızla görüştük, muhtarlarımızla konuştuk, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileriyle dertleştik, esnaflarımızla sözleştik, emeklerimizle, işçilerimizle, çiftçilerimizle gelecek hedeflerimizi paylaştık. Hamd olsun Cumhur İttifakı’na duyulan muazzam güvene şahit olduk. Hamd olsun MHP'ye yönelen, gün geçtikçe de büyüyen millet iradesini görmekten ziyadesiyle memnuniyet yaşadık.

 

356 GÜN SONRA ZAFERE ULAŞACAĞIZ

 

Zafer, zafer benim diyebilenlerin mükâfatıdır. Başarı, başarmaya inanmış yüreklerin mührüdür. Allah sütü verir, ama sütlacı yapacak bizleriz. Allah cevizi verir, ama kırıp içini çıkartacak da bizleriz. Hem farenin şerrini def edeceğiz, hem de buğday ambarımızı doldurmanın gayretinde olacağız. Cumhur, 2023’te bizatihi varlığına sahip çıkacak, geleceğine sahip çıkacak, hakkına sahip çıkacak, hukukuna sahip çıkacak, tarihine sahip çıkacak, onuruna sahip çıkacak, sinesinden doğup diriliş ve yükseliş ümidi olan ittifakını sonuna kadar destekleyecektir. Cumhur İttifakı’nın önü açıktır, zillet ittifakının siyasi ömrüyle birlikte önü de kapalıdır. Cumhur İttifakı’nın iktidar yürüyüşünü durdurmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Zillet ittifakının sabıkalı ve sivri ortakları fazla heyecan yapmasınlar, boş hayallere kapılmasınlar, zira havlu atıp nal toplayacakları, mağlup ve mahcup hale düşecekleri günler yakındır, eğer seçim 18 Haziran 2023’te yapılırsa bugünden itibaren de 356 gün kalmıştır.

 

TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİ CUMHUR İTTİFAKI İNŞA EDECEKTİR

 

24 Haziran 2018 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin üzerinden geçen yaklaşık 4 yıllık zaman dilimi, kimin millet ve vatan sevdalısı, kimin işbirlikçi ve Türkiye karşıtı olduğunu iyice tescillemiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın hiçbir sisli ve şüphe çeken yanı olmayan mutlak adaylığı üzerinde ya tutarsa diyerek polemik yapan, tezvirat üreten, nifak yayan zillet faillerine diyorum ki, yenilen pehlivan güreşe doymazmış, ama sizi doyuracağız; inanıyorum ki, minderden kaçmaya fırsat bile bulamayacaksınız. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığı meşrudur, yasal ve anayasaldır. Hevesler beyhude, çabalar boşunadır. 2023’de Sayın Cumhurbaşkanımız tekrardan ve yeniden, hatta çok güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanı seçilecektir. Türkiye’nin geleceğini Cumhur İttifakı inşa edecektir.

 

TEMEL KARAMOLLAOĞLU'NA TEPKİ

 

Göz az görürse, kulak az duyarsa, akıl ve zeka kıtlığı ileri düzeyde yaşanırsa bundan mütevellit hayal dünyasının müdavimleri uzun bir süredir çakılı kaldıkları hezeyan nöbetlerinden bir türlü çıkamayacaklardır. Saadet Partisi’nin Genel Başkanı, 2023 seçimlerine ilişkin olarak, “Yüzde 100 kazanırız diyemem, ama yüzde 99,99 kazanırız” açıklamasını yapmış. Şu temelsiz ve insanın yüzünü kızartacak ucube kehanete güler misiniz, ağlar mısınız, yoksa sağlık veya hidayet mi dilersiniz. Yine de biz Sayın Karamollaoğlu’na hayal dünyasında mutluluklar diliyor, Allah’tan da kendisine ve diğer zillet ortaklarına basiret ve izan temenni ediyoruz. Irak ve Suriye tezkerelerine hayır diyerek terörle mücadeleye hayır diyenleri, Libya tezkeresine hayır diyerek Mavi Vatana hayır diyenleri acıklı bir son beklemektedir.

 

VAKİT İMANLA VE ŞEVKLE MÜCADELE, HEDEFİMİZE KİLİTLENME VAKTİDİR

 

Hiç durmayacağız, hiç yavaşlamayacağız, hayal tacirlerini, haysiyet cellatlarını, fitne tezgâhlarını, Türkiye muhaliflerini birer birer bertaraf ederek Cumhur İttifakı’nın kutlu zaferine Allah’ın inayetiyle ulaşacağız. Bu yolda eşsiz mücadeleleriyle göz dolduran siz değerli milletvekillerimize, tüm dava arkadaşlarıma, teşkilatlarımızın cefakâr ve fedakâr mensuplarına teşekkür ve takdirlerimle birlikte şükranlarımı sunuyorum. Vakit imanla, heyecanla ve şevkle mücadele vaktidir. Vakit hedefimize kilitlenme vaktidir. Vakit gönüllere girme, gönüllerde kucaklaşma vaktidir. Hiç kimse merak etmesin, istikbalin kudreti, tıpkı mazide olduğu gibi yine büyük Türk milleti olacaktır. Nereye gittiğini bilen bir yelkenin hızını kesecek bir rüzgar yoktur. Biz nereye gittiğimizi, nereye gideceğimizi, gidince ne yapacağımızı adımız gibi bilenlerdeniz. Biz pırıl pırıl parlayan bir geleceğin peşinden koşanlardanız.

 

BİZ NEFSİNE TESLİM OLUP ZİLLETE DÜŞENLERLE DEĞİL ADAM GİBİ ADAMLARLA YÜRÜYORUZ

 

Biz nefsine teslim olup zillete düşenlerle değil, Türkiye sevdasıyla yanıp tutuşan adam gibi adam olanlarla yürüyoruz. Merhum Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un şu dizelerinden ibret alıyoruz ve herkesin almasını da tavsiye ediyoruz: Nasihatim sana: Herzeyle iştigali bırak; Adamlığın yolu nerdense, bul da girmeye bak. Adam mısın: Ebediyyen cihanda hürsün, gez; Yular takıp seni bir kimsecik sürükleyemez. Adam değil misin, oğlum: Gönüllüsün semere; Küfür savurma boyun kestiğin semercilere.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Teşkilatlara, 2023 seçimleri, yönelik, talimatlar, verdi, çok çalışacağız, başaracağız, MHP, muhalefet, iktidar, mücadele vakti
Yorumlar
Haber Yazılımı