Bahçeli'den Hayatını Kaybeden Cüneyt Arkın İçin Taziye
Haber Detayı
28 Haziran 2022 - Salı 14:16 Bu haber 2092 kez okundu
 
Bahçeli'den Hayatını Kaybeden Cüneyt Arkın İçin Taziye
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hayatını kaybeden Türk sinemasının usta oyuncusu Cüneyt Arkın için taziye açıklamalarında bulundu.
MHP Haberi
Bahçeli'den Hayatını Kaybeden Cüneyt Arkın İçin Taziye

Kalbinin durması nedeniyle kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak 85 yaşında hayatını kaybeden Türk sinemasının usta oyuncusu Cüneyt Arkın için taziye açıklamalarında bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sanatçı kimliğiyle, milli şuuruyla ve hayat verdiği karakterleriyle her zaman hatırlanacak olan Cüneyt Arkın'ın vefatından büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN CÜNEYT ARKIN İÇİN TAZİYE MESAJI

 

Türk sinemasının usta oyuncusu Cüneyt Arkın'ın vefatı nedeniyle taziye açıklamalarında bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, ''Bugün sabah saatlerinde Yeşilçam’ın duayeni, Türk sinemasının usta siması, Türk tarihini sevdiren filmlerin unutulmaz ismi Cüneyt Arkın’ın vefat etmesinden büyük bir üzüntü duydum. Merhum Arkın yüzlerce filme imza atarak milletimizin kalbinde taht kurmuştu. Türk sinemasına seviyeli bir yorum getiren, hayatı boyunca çizgisini hiç değiştirmeyen, duruşuyla ve ahlaki vasfıyla her kesimde hayranlık uyandıran Cüneyt Arkın elbette şahsiyetiyle, sanatçı kimliğiyle, milli şuuruyla ve hayat verdiği karakterleriyle her zaman hatırlanacaktır. Ebediyete irtihal eden Cüneyt Arkın’a Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor; ailesine, sevenlerine, sinema camiasına ve aziz milletimize sabırlar ve başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun diyorum.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, hayatını kaybeden, Türk sineması, usta oyuncusu, Cüneyt Arkın, için taziye, mesajı, sinema, tarihi film, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı