Pozantı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutlandı
Haber Detayı
25 Mayıs 2020 - Pazartesi 14:58 Bu haber 4599 kez okundu
 
Pozantı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutlandı
Pozantı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü coronavirüs salgını nedeniyle buruk bir şekilde kutlandı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Pozantı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutlandı

Coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler çerçevesinde yapılan 25 Mayıs Pozantı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü kutlama törenleri, Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladıktan sonra Şehitlikte dua edilmesiyle son buldu. Tören Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ve mülki idare amirlerinin katılımıyla gerçekleşti.

 

POZANTI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ÇAY'IN KUTLAMA MESAJI

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bugün 25 Mayıs Pozantımızın kurtuluşunun 100. yıldönümüdür. Hükümetimizin aldığı coronavirüs tedbirleri çerçevesinde çok istememize rağmen sizlerle kucaklaşamıyoruz. Aslında kurtuluş kutlamaları kapsamında, Ankara Seymenler Klübü, Osmaniye Mehteran Takımı ve bir dizi konserden oluşan çok güzel bir proğram planlamıştık. Ancak biz bize ve yalnız olarak devlet erkanıyla birlikte Atatürk Anıtına çelenk konulması ve Şehitlik ziyaretiyle sade bir kutlama yaptık. Ancak, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlediğimiz konserle evlerinize konuk olacağız. Bu muhteşem günü buruk da olsa sizlerle birlikte kutlamaya çalışacağız. Hepinizin 25 Mayıs Pozantı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümünü kutluyorum.'' dedi.

 

POZANTI KAYMAKAMI MUAMMER SARIDOĞAN'IN KUTLAMA MESAJI

 

Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Pozantı ilçemiz, bundan 100 yıl önce birlik, beraberlik ve büyük bir kahramanlıkla işgalcilerle mücadele ederek, ülkemizin kurtuluş destanına kendi satırlarını eklemenin haklı gururunu, onurunu ve mutluluğunu yaşamaktadır. Bu toprakları bizler için vatan yapmanın bedelini canları ile ödeyen tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, şanlı ecdadımızdan teslim aldığı bayrağı ilelebet taşıyacak bir nesil olan Pozantılı hemşerilerimin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünü tebrik ediyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Mustafa Çay, Pozantının kurtuluşu, Pozantının kurtuluşunun 100 yıldönümü, Pozantı Haberleri, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı