Ak Parti ve MHP Bayramlaşmasına Adana Damgası
Haber Detayı
25 Mayıs 2020 - Pazartesi 18:20 Bu haber 3439 kez okundu
 
Ak Parti ve MHP Bayramlaşmasına Adana Damgası
Cumhur İttifakı ortağı olan Ak Parti ve MHP Genel Merkezleri, video konferans yoluyla bayramlaştı.
SİYASET Haberi
Ak Parti ve MHP Bayramlaşmasına Adana Damgası

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Jülide Sarıeroğlu, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Ayşegül Eren Özdemir, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Osman Ağzıkara'dan oluşan Ak Parti Heyeti, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci ve MYK üyesi Merve Menekşe'den oluşan MHP Heyeti ile video konferans yoluyla bayramlaştı.

 

AK PARTİ MHP BAYRAMLAŞMASINA ADANA DAMGASI VURULDU

 

Ak Parti Heyetine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana milletvekili Jülide Sarıeroğlu başkanlık ederken, MHP Heyetine 25. ve 26. Dönem Adana Milletvekili 27. dönem Ankara Milletvekili olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya başkanlık etti. Ak Parti Heyeti başkanı Jülide Sarıeroğlu 27. dönem Adana milletvekili, MHP Heyeti başkanı Mevlüt Karakaya ise 25. ve 26. dönem Adana Milletvekili idi. Her Bayram misafirlerine Adana cezeryesi ikram eden Sarıeroğlu, coronavirüs nedeniyle bu bayram Adana cezeryesi ikram edemediklerini söyledi.

 

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK BİRLİKTE ÇOK GÜZEL İŞLER BAŞARMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, video konferans yoluyla yapılan bayramlaşmada, ''MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile telefon görüşmesi yaparak bayramlaştım. AK Parti ailesi olarak tüm MHP camiasının ve teşkilatlarının Ramazan Bayramını kutluyorum. Allah'tan MHP camiasına Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin liderliğinde ve bizlere de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yine bayramlar kutlamayı nasip etmesini diliyorum. Daha önce bir örneği bulunmayan bir süreci yaşıyoruz. Birlik, dayanışma ve kardeşlik içerisinde o ruhla inşallah bu zor günleri hep birlikte atlatırız diye düşünüyoruz. Bu günleri atlatacağız. Önümüzdeki Kurban Bayramı'nda parti genel merkezinde bir arada bulunarak heyetleri ağırlamak istiyoruz. Cumhur İttifakı olarak ülkemizle ilgili daha çok hayallerimiz, hedeflerimiz ve heyecanlarımız var. Birlikte çok güzel işlere imza atmaya da devam edeceğiz." dedi.

 

İNŞALLAH KURBAN BAYRAMINDA ESKİ DÖNEMDEKİ BAYRAMLAŞMALARA DÖNERİZ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, video konferans yoluyla yapılan bayramlaşmada, ''Siyasi partiler arasında bayramlaşmalar çok güzel bir şekilde devam etti. Bizim daha önceki bayramlaşmamızda ziyaret ve kabul heyetleri vardı. Sanal ortamda yaptığımız bu bayramlaşmada tek bir bayramlaşma heyeti var. Şu anda eş zamanlı olarak siz bize, biz de size konuk olduk. Bayramınızı kutluyoruz. İnşallah Kurban Bayramına eski dönemdeki bayramlaşmalara döneriz. Karşılıklı dokunuşlar gerçekleşir, hasretler giderilir.'' dedi.
 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, MHP Genel Başkan Yar
Yorumlar
Haber Yazılımı