MHP Yüreğir İlçe Başkanı Şener'den İl Kongresi Açıklaması
Haber Detayı
24 Eylül 2020 - Perşembe 13:01 Bu haber 5106 kez okundu
 
MHP Yüreğir İlçe Başkanı Şener'den İl Kongresi Açıklaması
MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener, iki adayın yarışacağı MHP Adana İl Kongresi'ne yönelik açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Yüreğir İlçe Başkanı Şener'den İl Kongresi Açıklaması

MHP Adana İl Başkanlığı görevini halen yürüten Bünyamin Avcı ile MHP Yüreğir İlçe Başkanlığı ve MHP Adana İl Başkanlığı görevlerinde bulunan Mustafa İzgioğlu'nun yarışacağı, 26 Eylül 2020 tarihinde yapılacak olan MHP Adana İl Kongresi'ne yönelik açıklamalarda bulunan MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener, mevcut İl Başkanı Bünyamin Avcı'yı desteklediklerini açıkladı.

 

ADANA'NIN SİYASİ GELECEĞİ İÇİN BAŞKAN AVCI'NIN YANINDAYIZ

 

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener, MHP Adana İl kongresi ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Dünden bugüne göreve ilk geldiğimiz günden beri Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in emanetlerine sahip çıkarak, Bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin izinde, davamızın ilkelerini örnek alarak doğru bildiğimiz yolda teşkilatımızın emrinde çalıştık. Bugün yine Liderimizin emrinde siyasi ve Ülkücü duruşumuzdan taviz vermeyerek mevcut olarak görevde olan Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı Beyi destekliyor ve Adanamızın siyasi geleceği için yanında olduğumuzu bildiriyorum. Liderimizin de dediği gibi Şuurumuzdaki pırıltılarla beraber sahiplenecek bir vatan, bir millet, dalgalanacak bir Bayrak bizi bekliyor. İstiklal için birlik, istikbal için dirlik kazanan Türkiye olacak.'' dedi.

 

@dbdevletbahceli

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Yüreğir İlçe Başkanı, Yıldıray Şener, MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, MHP Adana İl Kongresi, Adana Haberleri, MHP Haberleri, destekliyoruz
Yorumlar
Haber Yazılımı