MHP'li Kılavuz'dan Öğrenci Yurtları Hakkında Önerge
Haber Detayı
23 Eylül 2020 - Çarşamba 20:35 Bu haber 4069 kez okundu
 
MHP'li Kılavuz'dan Öğrenci Yurtları Hakkında Önerge
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, öğrenci yurt ücretlerinin düşük seviyede tutulması ve yeni yurtların yapılması hakkında TBMM'ye soru önergesi verdi.
MHP Haberi
MHP'li Kılavuz'dan Öğrenci Yurtları Hakkında Önerge

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı yükseköğrenim yıllık yurt ücretlerinin düşük bir seviyede olması, öğrencilerimizin barınma ihtiyacını karşılamayan şehirlere yeni yurtların yapılması ve mevcut yurtların imkanlarının geliştirilmesine dair Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun cevaplandırması istemiyle TBMM Başkanlığına yazılı soru önergesi sundu. 

 

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN CEVAPLANDIRMASI İSTENİLEN SORULAR

 

1.) Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı yükseköğrenim yıllık yurt ücretlerinin sembolik bir seviyede olmasına yönelik bakanlıkça yürütülen bir çalışma var mıdır?

 

2.) Öğrencilerin barınma ihtiyacı karşılayamayan şehirlere yeni yurtların yapılmasına yönelik bir çalışma yapılacak mıdır? 

 

3.) Mevcut yurtların imkan ve olanaklarının geliştirilmesi ve genişletilmesine yönelik bakanlığınızca bir çalışma yürütülmekte midir?

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin Milletvekili, Olcay Kılavuz, öğrenci yurt ücretleri, KYK, sembolik ücret, yeni yurt yapılması, MHP, MHP Haberleri, yükseköğrenim, öğrenciler
Yorumlar
Haber Yazılımı