MHP'li Yıldız'dan Coronavirüs İzninde Olan Hükümlülere Müjde
Haber Detayı
24 Eylül 2020 - Perşembe 14:21 Bu haber 4057 kez okundu
 
MHP'li Yıldız'dan Coronavirüs İzninde Olan Hükümlülere Müjde
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Coronavirüs salgınından dolayı izinli olan hükümlülerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız'dan Coronavirüs İzninde Olan Hükümlülere Müjde

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, açık ceza infaz kurumlarında bulunan hükümlülerin 14 Nisan tarihi itibarıyla Coronavirüs iznine gönderildiğini hatırlatarak, Coronavirüs salgınının artmaya devam etmesi nedeniyle hükümlü izinlerinin Kasım ayı sonuna kadar uzatılması gerektiğini söyledi.

 

CORONAVİRÜS SALGINI DEVAM ETTİĞİNDEN HÜKÜMLÜ İZİNLERİ UZATILMALI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''5275 Sayılı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun’un Geçici 9. maddesi ile açık ceza infaz kurumlarında bulunan veya açık ceza infaz kurumlarına ayrılmaya hak kazanan hükümlüler 14 Nisan tarihi itibarıyla COVID-19 iznine gönderilmişti. Koronavirüs salgını Dünyada ve Ülkemizde İnsanların canını yakmaya devam  ediyor. İçinde bulunduğumuz şartlar dikkate alınarak izinlerin Kasım ayı sonuna kadar uzatılmasında büyük fayda görüyoruz.'' dedi.

 

Resim


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, Coronavirüs, Covid 19, salgın izni, hükümlüler, izinli hükümlüler, izinleri uzatılmalı, MHP, MHP Haberi
Yorumlar
Haber Yazılımı