MHP'li Özdemir: Doktorlarımız TTB'den Rahatsızdır
Haber Detayı
24 Eylül 2020 - Perşembe 10:52 Bu haber 3254 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: Doktorlarımız TTB'den Rahatsızdır
MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, TTB'nin kriz ve kaos üreterek salgınla mücadeleyi zaafa uğratma çabalarından doktorların rahatsız olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: Doktorlarımız TTB'den Rahatsızdır

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Coronavirüs salgınıyla mücadele sürecinde Türk Tabipler Birliği'nin kaos ve kriz söylemleriyle mücadeleyi zaafa uğratma çabalar içerisine girdiğini belirterek, TTB'nin bu duruşundan doktorların rahatsız olduğunu söyledi.

 

TTB'NİN KAOS VE KRİZLE MORAL BOZUP MÜCADELEYİ ZAAFA UĞRATMA ÇABALARI KABUL EDİLEMEZ

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Böylesi bir mücadele dönemi içerisindeyken Türk Tabipler Birliği’nin kaos ve kriz yaratarak, hem vatandaşlarımızın moralini bozması, hem alınan tedbirleri sulandırma girişimleri hem de mücadeleyi zaafa uğratacak bir takım çabalar içerisine girmeleri kabul edilebilir değildir. MHP bu konudaki fikirlerini açık ve net ortaya koydu. Türk Tabipler Birliği hakkında MHP’nin görüşü açıktır, kesindir, nettir, berraktır. Sayın Genel Başkanımız bunu ilan etmiştir. MHP olarak tavrımız Sayın Genel Başkanımızın ilan ettiği üzere Türk Tabipler Birliği’nin kapatılmasından yana taraftır.'' dedi.

 

DOKTORLARIMIZ TTB'NİN DURUŞUNDAN RAHATSIZDIR

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ''MHP olarak bunun başkada bir tartışılacak yönünün olduğunu düşünmüyoruz. MHP böylesi bir dönemde doktorlarımıza ve vermiş oldukları mücadeleye bir şey söylemiyor, tam tersine biz onların vermiş olduğu bu üstün mücadeleden dolayı kendilerine müteşekkiriz, destekliyoruz. TTB'nin doktorlarımızın vermiş olduğu mücadeleyi kullanarak Türkiye hasmı çevrelerin gündemine hizmet eden bir tavır benimsemesinin karşısındayız, ortadan kaldırılması gerektiğini söylüyoruz. Yoksa Türk Tabipler Birliği’nin bu duruşundan rahatsız olan çok sayıda doktorumuz var.'' dedi.

 

Resim


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kayseri Milletvekili, İsmail Özdemir, TTB, Türk Tabipler Birliği, doktorlar rahatsız, TTB kapatılmalıdır, Coronavirüs, Covid 19, salgınla mücadele, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı