MHP Mersin İl Başkanı Gölgeli'den Muhteşem Mesajlar
Haber Detayı
01 Ağustos 2020 - Cumartesi 23:36 Bu haber 3571 kez okundu
 
MHP Mersin İl Başkanı Gölgeli'den Muhteşem Mesajlar
MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ülkücülerin vatana kurban olmanın İsmailce teslimiyetini yüreklerine nakşettiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP Mersin İl Başkanı Gölgeli'den Muhteşem Mesajlar

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, sosyal medyadan açıkladığı Kurban Bayramı mesajında, Ülkücülerin İbrahimce bir adanmışlığın muazzam neferleri, İsmailce bir teslimiyetin muhteşem abideleri olduğunu söyledi.

 

ÜLKÜCÜLER BU VATANIN EBEDİ İSMAİLLERİDİR

 

Gönül dergahında, yüce bir davanın milli şuurunu ve manevi hazzını yaşayan Ülkücüler; vatana kurban olmanın İsmailce teslimiyetini yüreklerine de nakşetmiştir. Ülkücüler, bu vatanın ebedi İsmailleridir. Tehlike anında vatana siper olan, tehdit ve yıkım karşısında darağacına yürümeyi göze alan, baskılar ve darbeler karşısında kanını oluk oluk akıtan şükürler olsun ki Ülkücüler olmuştur. Bu yüce vazife: 'Hubbul vatan, minel iman' sözündeki emrolunduğu gibidir.

 

VATAN ÜLKÜCÜ İRADENİN ÇELİKLEŞEN SEVDASIDIR

 

'Tuğ gibi BEŞ BİN'im gitti' cümlesi, asırlar boyu bir neslin gurur duyacağı, başı dik bir şekilde olacağı ve şerefle mücadele edeceği yüksek inanmışlık derecesi, mukaddes bir teslimiyet nişanesidir. Vatan, Ülkücü iradenin çelikleşen sevdasıdır! Vatan, Ülkücü'nün gönül coğrafyasıdır. Sınırları çağlar ötesini aşan Turan sevdasıdır. Vatan 'Allah davası ölmez' diyerek darağacına yürüyen, 'Allah için ölmek güzel' diyerek celladından helallik isteyen Ülkücülerindir! Vatan, uğruna ölümü göze alanlarındır.

 

İBRAHİMCE ADANMIŞLIK İSMAİLCE TESLİMİYET

 

Vatana kurban olan yiğitler, İbrahimce bir adanmışlığın muazzam neferleri, İsmailce bir teslimiyetin muhteşem abideleridir. Haklı davamızın, şan ve şeref dolu mazisi; gelecek asırlara miras kalan maneviyatı ile büyümüş, kuşaktan kuşağa destanlaşmıştır. Bu inanç, bizimledir! Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Türk-İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum. Rabbim, Allah davasını gönüllerden eksiltmesin. Vatanımızı ve milletimizi sonsuza dek yaşatsın, var eylesin. Sağ olun, var olun, Cenab-ı Allah'a emanet olun..

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin İl Başkanı, Zeynel Uğur Gölgeli, Vatan, Dava, İsmailce, İbrahimce, Ülkücü Hareket, Ülkücüler, Ülkücü Haber, MHP Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı