MHP Milletvekilleri Milli Dayanışma Kampanyasını Destekledi
Haber Detayı
02 Nisan 2020 - Perşembe 14:35 Bu haber 1751 kez okundu
 
MHP Milletvekilleri Milli Dayanışma Kampanyasını Destekledi
MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP Grubunun Milli Dayanışma Kampanyasını desteklediğini açıkladı.
MHP Haberi
MHP Milletvekilleri Milli Dayanışma Kampanyasını Destekledi

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin destek verdiği Milli Dayanışma Kampanyasını MHP Grubu olarak desteklediklerini açıkladı. Bu kapsamda, tüm MHP Milletvekilleri Milli Dayanışma Kampanyasına katılarak, bir ya da daha fazla maaşını bağışladını sosyal medyadan açıkladı.

 

CORONAVİRÜS TEDBİRLERİNE UYAN HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

 

MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, ''Ülkemiz dünya çapında salgın hastalık olarak ilan edilen, pandemi olarak ilan edilen coronavirüs salgınıyla büyük bir mücadele içerisindedir. Bu mücadele her geçen gün dozunu artırmakta, alınan tedbirlerin üzerine yeni tedbirler eklenmektedir. Bu çerçevede Hükûmetimiz ve teşekkül ettirilmiş olan Bilim Kurulu hassasiyetle bütün meseleleri, hastalığın, salgının tedbirlerini bütün yönleriyle değerlendirerek önemli kararlar almaktadırlar. Milletimiz bu kararlara uyma noktasında azami şekilde gayret göstermeye çalışmaktadır. Bu noktada tüm milletimize de göstermiş oldukları bu hassasiyet sebebiyle teşekkür etmek istiyorum.'' dedi. 

 

CORONAVİRÜS TEDBİRLERİNE UYMAYANLARI KINIYORUZ

 

MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, ''Birçok insan, ülkemizde bu coronavirüs tedbirleri kapsamında elinden geleni yapmaya çalışırken sorumsuzca hareket eden bir kısım insanların da var olduğunu görmekteyiz. Bunları, bu kadar mücadele verilen bir ortamda, milletin bu hassasiyetlerini, geleceğimizi hiçe sayarak bu şekilde, bu kuralları delmeye çalışanları da şiddetle kınıyoruz. Bu çerçevede bugüne kadar çok fedakârane hizmetler içerisinde olan başta sağlık personellerimizi, güvenlik güçlerimizi, sair işlerde çalışan cezaevlerinde bulunan infaz koruma memurlarımızı, bütün Türkiye'de kamu alanında, gönüllü kuruluşlarda gönüllü olarak faaliyet gösteren bütün insanlarımızı buradan tebrik etmek istiyoruz.'' dedi.

 

MHP GRUBU OLARAK MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINI DESTEKLİYORUZ

 

MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, ''Özellikle milletimizin de bu süreçte devletimizin yanında olduğunu; milletin birlik, beraberlik içerisinde olduğunu ve bir kenetlenme duygusuyla hareket ettiğini göstermek bakımından, son derece önemli olduğunu düşündüğümüz bir millî dayanışma kampanyasının başlatıldığını, Sayın Cumhurbaşkanı ilan etmiştir. Hemen arkasından buna, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey de katkı sağladığını, bu kampanyaya destek verdiğini açıklamıştır. Bizler de Milliyetçi Hareket Partisi Grubu olarak bu millî dayanışma kampanyasında devletimiz ile milletimizle birlikte olduğumuzu ve bu kampanyaya katkı sağlayacağımızı buradan ifade etmek istiyorum.'' dedi.
 
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Milletvekilleri, Milli, Dayanışma, Kampanyasını, Destekledi,
Yorumlar
Haber Yazılımı