MHP'li Başkan Filik Milli Dayanışma Kampanyasına Katıldı
Haber Detayı
02 Nisan 2020 - Perşembe 11:52 Bu haber 2271 kez okundu
 
MHP'li Başkan Filik Milli Dayanışma Kampanyasına Katıldı
Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Milli Dayanışma Kampanyasına katılarak, bir aylık maaşını bağışladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Filik Milli Dayanışma Kampanyasına Katıldı

Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin destek verdiği Milli Dayanışma Kampanyasına katılarak, bir aylık maaşını bağışladığını açıkladı. Coronavirüs salgınına karşı mücadele çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Filik, İlçede dezenfektan çalışmaları ve 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama çalışmalarının devam ettiğğini söyledi.

 

MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINA BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI

 

Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Aziz milletimizde var olan dayanışma ruhunu diri tutmak adına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ve Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli tarafından desteklenen Milli Dayanışma Kampanyasına şahsım da 1 maaşımı bağışlayarak katılıyorum. Biz Bize Yeteriz Türkiyem.'' dedi.

 

YUMURTALIK iLÇESİ'NDE HER YER DEZENFEKTE EDİLİYOR

 

Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, ''Coronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla, resmi kurumları, camileri, parkları, cadde ve sokakları dezenfekte ediyoruz. Zabıta müdürlüğü ekiplerimizce marketlerde ve fırınlarda hijyen denetimleri yapılıyor. Kaymakamlığımızca oluşturulan Vefa Sosyal Destek grubu çalışmalarına katılması için 2 araç ve 12 personelimizi görevlendirdik. Bu kapsamda evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü hemşerilerimizden ihtiyaç sahiplerine temel gıda malzemeleri yardımı yaparak ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlere uyarak, bu illeti beraber yeneceğiz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Başkan, Filik, Milli, Dayanışma, Kampanyasına, Katıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı