MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e Çağrı
Haber Detayı
24 Aralık 2020 - Perşembe 17:00 Bu haber 2748 kez okundu
 
MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e Çağrı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çağrıda bulundu.
MHP Haberi
MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e Çağrı

MHP Genel Merkezi'nde düzenlenen İl Başkanları Toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e bir kez daha evine dönmesi çağrısında bulundu.

 

BAHÇELİ'DEN AKŞENER'E: EVİNE DÖN BİTSİN BU ÇİLE

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ''Ak Parti ile İyi Parti arasında masa kurulabilir.'' teklifini değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''CHP Genel Başkanı tutunacak dal ararken, İP’in Başkanı demirlediği limandan ayrılıp yenisine yelken açmanın küçük ve kurnaz hesabı içindedir. İttifak yerine yeni bir masa kurma teklifinin esbabı mucibesi bize göre budur. Memleket masası kuramayanlar, mihnet masası kurmanın peşindedir. Aslında nazlana nazlana bulundukları muhitten kirişi kırmanın arayışına girmişlerdir. Bizim nazarımızda masa kurma teklifi ciddiyetsiz ve itibarsız bir tekliftir. Masalar boştur, oturacak masa pek çoktur. İsteyenin istediği masaya günün 24 saati oturmasında bizce bir sakınca yoktur. Buna engel olan da yoktur. Dur diyen yoktur, niye oturuyorsunuz diyecek yoktur. Buyursunlar otursunlar, fiskos yapsınlar, olmadı birbirlerini çekiştirsinler, bu da olmazsa kısır yiyip keyfilerine baksınlar. Tavsiyemiz, iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışmalarıyla vakit kaybetmesinler. Millet kararını vermiştir. İş bitmiştir. Perde kapanmıştır. Muhatabına masa kur demedik, evine dön dedik, hala zaman vardır, bu önerimiz geçerliliğini korumaktadır. Diyorum ki, dön evine, bitsin bu çile.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, evine dön, çağrısı yaptı, evine dön çağrısı, MHP, Cumhur ittifakı, bitsin bu çile
Yorumlar
Haber Yazılımı