Başkanlardan MHP Adana İl Başkanı Avcı'ya Ziyaret
Haber Detayı
24 Aralık 2020 - Perşembe 10:01 Bu haber 2329 kez okundu
 
Başkanlardan MHP Adana İl Başkanı Avcı'ya Ziyaret
MHP Feke ve Kozan Heyetleri, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Başkanlardan MHP Adana İl Başkanı Avcı'ya Ziyaret

MHP 13. Olağan İl Kongresinde güven tazeleyerek yeniden seçilen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'ya yapılan hayırlı olsun ziyaretleri, MHP Feke ve Kozan Heyetlerinin ziyaretleriyle tamamlanmış oldu.

 

BAŞKANLARDAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

 

Mevcut İl Başkanı Bünyamin Avcı ve eski İl Başkanı Mustafa İzgioğlu'nun demokrasi içerisinde yarıştığı MHP 13. Olağan İl Kongresinde, Mustafa İzgioğlu ile birlikte hareket eden MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, MHP Adana İl Kadın Kolları eski Başkanı Alev Ataş ve MHP Adana Milletvekili Adaylarından Cahit Öztok, MHP Adana İl Başkanlığı'na tekrar seçilen Bünyamin Avcı'ya ziyarette bulundu. Demokratik bir yarıştan sonra birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ve MHP İl Yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Başkanlar karşılıklı istişarelerde bulundular. .

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN ZİYARET AÇIKLAMASI

 

MHP Adana İl Başkanlığı'nın sosyal medyada hesabından Feke ve Kozan heyetlerinin ziyaretiyle ilgili yapılan açıklamada, ''Kozan İlçe Başkanımız Nihat Atlı, Feke İlçe Başkanımız Fikret Çilingir, Feke Belediye Başkanımız Ahmet Sel, İl Başkanımız Bünyamin Avcı'ya ziyarette bulundular. Ayaklarına sağlık.'' denildi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Ahmet Sel, Nihat Atlı, Fikret Çilingir, Cahit Öztok, Alev Ataş, Sayım Azmaz, MHP Adana, ziyaret etti
Yorumlar
Haber Yazılımı