MHP'li Yönter'den Müthiş Coronavirüs Analizi
Haber Detayı
28 Nisan 2020 - Salı 00:18 Bu haber 3216 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den Müthiş Coronavirüs Analizi
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, coronavirüse karşı ülkelerin durumunu değerlendirdi.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den Müthiş Coronavirüs Analizi

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, coranavirüs salgınına karşı batılı ülkelerin ve Türkiye'nin durumunu değerlendirerek, batılı ülkeler coronavirüs karşısında zor durumda kalırken Türkiye'nin emsalsiz mücadele ruhu ve dayanışma şuuruyla tarihe geçtiğini söyledi.

 

ÖLDÜRMEKTE UZMANLAŞMAK YERİNE YAŞATMAKTA USTALAŞSALARDI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, batılı ülkelerin coronavirüs karşısında düştükleri durumu değerlendirdiği açıklamasında, ''Herkesin dilinde, hepimizin gündeminde. Batılı ülkeler sağlık hizmetleri ve tıbbi malzeme alanında gömüldü gitti! Nedenini merak edenler var. Neden olacak, öldürmekte uzmanlaşmak yerine yaşatmakta ustalaşsalardı bugünkü aciz ve acıklı duruma düşmezlerdi!'' dedi.

 

TÜRKİYE CORONAVİRÜSLE MÜCADELEDE TARİHE GEÇMİŞTİR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, coronavirüsle mücadelede Türkiye'nin tarihe geçtiğini belirterek, ''Merhum Yahya Kemal şöyle diyordu: 'En büyük öksüzlük köksüzlüktür.' Türk milleti köksüz değildir, bundan mülhem öksüz değildir. Olmadığını dünyaya insanlık, irade ve inanç dersi vererek göstermiş; KOVİD-19’a karşı emsalsiz mücadele ruhu ve dayanışma şuuruyla tarihe geçmiştir.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Yönter'den, Müthiş, Coronavirüs, Analizi,
Yorumlar
Haber Yazılımı