Erdoğan ve Bahçeli'den Dikkat Çeken İstişare Toplantısı
Haber Detayı
25 Ekim 2021 - Pazartesi 16:06 Bu haber 3680 kez okundu
 
Erdoğan ve Bahçeli'den Dikkat Çeken İstişare Toplantısı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelerek istişarede bulundular.
SİYASET Haberi
Erdoğan ve Bahçeli'den Dikkat Çeken İstişare Toplantısı

Türkiye'nin önemli meseleleri hakkında bu yıl altıncı kez bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saat 14.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen istişare toplantısında, gündeme dair son gelişmeleri değerlendirdiler.

 

ERDOĞAN VE BAHÇELİ, HANGİ KONULARI MASAYA YATIRDI?

 

Bugün gerçekleştirilecek Kabine Toplantısı'ndan önce Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Saat 14.00'te bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, istenmeyen adam ilan edilmesini istedikleri Osman Kavala'nın serbest bırakılmasını isteyen 10 Büyükelçi konusunda istişarelerde bulunduğu konuşuluyor. Bir saat süren kritik görüşmede; yeni yasama döneminde ele alınacak yeni anayasa çalışmaları ve yeni yasa çalışmaları, ekonomideki son gelişmeler ve terörle mücadelede gelinen aşamalar hakkında istişarelerde bulunulduğu konuşuluyor.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, görüşme, gerçekleştirdi, kritik görüşme, kabine öncesi, son gelişmeler, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı