MHP'li Başkan Gökçe'nin Coronavirüse Karşı Mücadelesi
Haber Detayı
27 Nisan 2020 - Pazartesi 21:41 Bu haber 3165 kez okundu
 
MHP'li Başkan Gökçe'nin Coronavirüse Karşı Mücadelesi
Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddelere el dezenfektan otomatları yerleştirdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Gökçe'nin Coronavirüse Karşı Mücadelesi

Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, coronavirüs salgınına karşı mücadele kapsamında vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddelere el dezenfektan otomatları yerleştirdi.

 

CORONAVİRÜSE KARŞI TÜM ÖNLEMLERİ ALARAK ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını Türkiye'de ilk görüldüğünden bu yana ilçede tüm önlemleri alarak dezenfektan çalışmalarını aralıksız sürdüren Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, coronavirüs salgınından dolayı evlerine kapanan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında olağanüstü bir çaba sarfediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan yardımlar konusunda  Vefa Sosyal Destek Grubu ile sürekli olarak istişarede bulunan Başkan Gökçe, sokağa çıkma yasağı olan günlerde vatandaşların ekmek ve tıbbi malzeme ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalar yaptı.

 

GÜZEL GÜNLERE YAKINDA ULAŞACAĞIZ

 

Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, coronavirüsle mücadele çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, ''Coronavirüs salgınına karşı halkımızın sağlığını korumak adına, ilçemizde tüm önlemleri aldık. Dezenfektan çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Son olarak, Belediyemizin, kamu kurumlarının ve halkımızın ihtiyaçlarını karşılayan fırınlarımızın önlerine el dezenfekte cihazları yerleştirdik. Devletimizin kurumlarıyla birlikte koordineli olarak çalışarak, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyoruz. Her şey halkımız için. Vatandaşlarımız tedbirlere uyarak evde kalmaya devam ederse, güzel günlere yakında ulaşacağımıza inanıyoruz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Başkan, Gökçe'nin, Coronavirüse, Karşı, Mücadelesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı