MHP'li Yılmaz: Hükümetten Payımıza Düşeni Bekliyoruz
Haber Detayı
25 Haziran 2021 - Cuma 18:58 Bu haber 3257 kez okundu
 
MHP'li Yılmaz: Hükümetten Payımıza Düşeni Bekliyoruz
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Kuzulara Şah olan Kurdun bile böyle taksimat yapmayacağını belirterek, Hükümete hatırlatmalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yılmaz: Hükümetten Payımıza Düşeni Bekliyoruz

Düzce'deki yapımına başlanan yol hizmetlerinin durdurulması konusunda Hükümete sitemde bulunan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, TBMM'de okuduğu dörtlükten kıssadan hisse çıkararak, yolların tamamlanmasına yönelik dokuz puldan Düzce'nin payına düşeni beklediklerini söyledi.

 

DOKUZ PULDAN PAYIMIZA DÜŞENİ BEKLİYORUZ

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, "(Allah'ın on pulunu bekleye dursun on kul / Bir kişiye tam dokuz, dokuz kişiye bir pul / Böyle taksimatı kurt yapmaz kuzulara şah olsa / Yaşasın, kefenimin kefili karaborsa.) diyen üstat gibi Düzce ilimiz de kara yollarında yarım kalan yatırımlarını beklemektedir. Özellikle merkezde kuzey batı çevre yolu tamamlanmamıştır. Yığılca yolunda sürmekte olan çalışmalar ödenek yetersizliğinden durmuştur. Akçakoca-Karasu arasında Melenağzı bölümünde yol tek şeritten verilmekte, yol tamamlanmayı beklemektedir. Temmuz 2019'da yaşanan sel felaketinin üzerinden iki sene geçmiş, köprü ve menfez geçişlerinin yüzde 10'u ancak yapılabilmiştir. Hak sahiplerinden 70 kişinin hâlâ evleri teslim edilememiştir. Üstadın dediği gibi biz dokuz puldan payımıza düşeni bekliyoruz.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Düzce Milletvekili, Ümit Yılmaz, Kuzulara Şah, olan Kurt, böyle yapmazdı, tamamlanmayan yollar, payımıza düşeni, bekliyoruz, MHP, Düzce
Yorumlar
Haber Yazılımı