Bakan Kurum'dan Bahçeli ve Osmaniye Açıklaması
Haber Detayı
25 Haziran 2021 - Cuma 14:27 Bu haber 2931 kez okundu
 
Bakan Kurum'dan Bahçeli ve Osmaniye Açıklaması
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
GÜNDEM Haberi
Bakan Kurum'dan Bahçeli ve Osmaniye Açıklaması

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'ye hizmet için harekete geçen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 11 ay önce Osmaniye için planladıkları projeleri gerçekleştirmek için MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve MHP'li Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ile istişarelerde bulundu.

 

BAHÇELİ'NİN MEMLEKETİNDEKİ YOL ARKADAŞLIĞIMIZ KIYMETLİDİR

 

17 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirdiği ziyaretinde, Osmaniye'ye yapılması planlanan kentsel dönüşüm ve Millet Bahçesi arazilerinde incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Osmaniye'de katıldığı bir dizi proğramda yaptığı konuşmalarda, Osmaniye'yi 2023, 2053 ve 2071'e taşımak için önemli projeleri kararlaştırdıklarını ve Cumhur İttifakı'yla güçlenerek yola devam ettiklerini belirterek, bunun en güzel öreneğini de Sayın Devlet Bahçeli Bey'in memleketinde onun hemşehrileriyle yaptığımız yol arkadaşlığında gördüklerini söylemişti. Bakan Kurum, 11 ay önceki ziyaretinde Osmaniye için planladıkları projeleri gerçekleştirmek için MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ile istişarelerde bulundu.

 

BAKAN KURUM'DAN OSMANİYE'YE HİZMET İÇİN İSTİŞARE TOPLANTISI

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'ye hizmet için MHP'li Sadir Durmaz ve MHP'li Belediye Başkanı Kadir Kara ile istişarelerde bulunduktan sonra yeni bir açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ile Osmaniye'mizdeki kentsel dönüşüm, millet bahçesi ve altyapı çalışmalarımızı istişare ettik. Şehrimizi geliştirecek projelerle, her daim hemşehrilerimizin yanındayız.'' dedi.

 

Resim

 

Fotoğraf açıklaması yok.

 

Bir 1 kişi görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Çevre ve Şehircilik Bakanı, Murat Kurum, MHP Genel Başkan Yardımcısı, Sadir Durmaz, Osmaniye Belediye Başkanı, Kadir Kara, Devlet Bahçeli, hizmet
Yorumlar
Haber Yazılımı