MHP'li Özdemir: Neden Kaygılanıp Korktunuz?
Haber Detayı
25 Haziran 2021 - Cuma 09:33 Bu haber 2388 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: Neden Kaygılanıp Korktunuz?
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Tansu Çiller ve Devlet Bahçeli'ye şiddeti meşrulaştırma eleştirisi yapanlara tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: Neden Kaygılanıp Korktunuz?

Karar Gazetesinde yayınlanan köşe yazısında, HDP İl binasına yapılan saldırıyı kınayıp olayın perde arkası hakkında değerlendirmeler yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Ali Bayramoğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, FETÖ toplantılarında sunumlar yapmakla bilinen Ali Bayramoğlu'nun saldırıdaki bağlantıların ortaya çıkarılmasından kaygılanıp, korktuğunu söyledi.

 

ALİ BAYRAMOĞLU, DEVLET BAHÇELİ VE TANSU ÇİLLER HAKKINDA NE DEDİ?

 

Eski Başbakan Tansu Çiller'in ''Devlet adına kurşun atan kurşun yiyen de şereflidir.'' sözünden yola çıkarak, konuyu MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin HDP İl binasına yapılan saldırısı hakkındaki açıklamalarına getirip, şiddetin meşrulaştırıldığını iddia eden Karar Gazetesi köşe yazarı Ali Bayramoğlu, ''MHP lideri Bahçeli’de kınadı. Ama sonra kendisinin tutamadı şunları söyledi: 'Öldürülen Deniz Poyraz’ın kim olduğunu ben size söyleyeyim, PKK’nın kırsal katılım sorumlusu, şehirden dağa çıkmak isteyen PKK sempatizanlarını terör kamplarına sevk eden halkanın içinde yer alan milis işbirlikçidir. Milis işbirlikçi, köy, kasaba ve şehirlerde yalnız ve sahipsiz görülen kişileri terör örgütüne devşirmek için çalışan, örgütün hain eylemlerine yardım ve yataklık yapan terörist demektir.' Bu cümlelerini kurulabilmesi, ağızdan çıkması inanılır gibi değil gerçekten. Bu iktidar ittifakının bu ülkeye verdiği en büyük zarar budur.'' dedi.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL ÖZDEMİR'DEN ALİ BAYRAMOĞLU'NA TEPKİ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ali Bayramoğlu, PKK ve onu kullanarak provokasyon yaratma amacında olan çevrelerin hesaplarını görmeyip, zarar muhasebesine girdiğinde sen ve senin gibiler çok şeyin altında kalırsınız. Dün FETÖ toplantılarında yaptığın sunumlar, bugün kanlı cinayet üzerinden yazdığın yazılar…  Hepsi aynı yere çıkıyor, aynı maksadı yansıtıyor. Ne durduğun yer doğru, ne de söylediğin sözler. Cinayetin her yönden araştırılması ve olayın tüm taraflarıyla her yönden, tüm bağlantıların ortaya çıkarılması şartken, siz neyin kaygısındasınız, neyin korkusunu yaşıyorsunuz?'' dedi.

 

Açıklama yok.

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, Tansu Çiller, Devlet Bahçeli, şiddet, meşruluk, korktular, kaygılandılar, Cumhur ittifakı, olay aydınlansın, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı