MHP'li Yıldız: Doların Düşmesini İstemeyen Hamle Yapacak
Haber Detayı
26 Aralık 2021 - Pazar 10:54 Bu haber 2390 kez okundu
 
MHP'li Yıldız: Doların Düşmesini İstemeyen Hamle Yapacak
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, muhalefetin döviz kurunu düşürme hamlesini durdurmak için Anayasa Mahkemesi'ne başvurabileceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız: Doların Düşmesini İstemeyen Hamle Yapacak

Türkiye Ekonomik Modeli kapsamında döviz kurunu düşürücü kararlar alan iktidarın başarılı hamlesi karşısında muhaliflerin içine düştüğü durum hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, Türk Milleti lehine alınan kararların bir çoğunu iptal etmek için Anayasa Mahkemesi'ne başvuran muhalefetin, iktidarın döviz kurunu düşürme hamlesini durdurmak için de Anayasa Mahkemesi'ne başvurabileceğini belirterek, muhalefetin zihniyetiyle dalga geçti.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN DÖVİZ KURUNA YAPILAN OPERASYON DEĞERLENDİRMESİ

 

Türkiye Ekonomik Modeli'ni açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı operasyonlarla döviz kurundaki yükselişin durması ve doların TL karşısında değer kaybetmesi üzerine yaşanan gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ''Dün geceden beri malum çevreleri üzüntüye boğan gelişmeler yaşanıyor. Tezgahlanan ahlaksız oyun ağır ağır bozuluyor. Türk ekonomisini hedef alan teröristler, dövizleriyle birlikte etkisiz hale getirildiler. Televizyon ekranlarının sağ alt köşesinde yer alan kur hareketleri bu ülkeye karşı kurulan tuzakları, oyunları görmek için yeter de artar bile. Kimin ne yaptığını, ne yapmak istediğini görüyoruz. Biz bu oyunu bozarız.'' demişti.

 

DOLARA KARŞI YAPILAN OPERASYON MUHALEFETİN HAYALLERİNİ BOŞA DÜŞÜRDÜ

 

Türkiye'nin bölgesinde lider ülke olmasını engellemeye çalışan ve bu amaçlarının gerçekleşmesi için Türkiye'deki iktidarın değişmesi için ellerinden gelen her şeyi yapan küresel güçlerin ekonomik saldırıları, iktidarın başarılı hamlesiyle boşa düşürülürken, döviz kurunun yükselişiyle artan ekonomik pahalılığı siyaseten kullanan muhaliflerin iktidarı düşürme hayalleri de boşa düştü. Döviz kurunun düşmesiyle hayalleri alabora olan muhaliflerin moral bozukluğunu Ti'ye alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, son gelişmeler üzerine muhalefet cenahının hangi yolu izleyeceği konusunda değerlendirmelerde bulundu.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN MUHALEFETİ Tİ'YE ALAN OLAY SÖZLER

 

Siyasi iktidarın TBMM'de aldığı kararları durdurmak için sık sık Anayasa Mahkemesi'ne başvurarak engellemeye çalışan muhalefetin, iktidarın döviz kurunu düşürme hamlesini durdurmak için de Anayasa Mahkemesi'ne başvurabileceğini belirterek, muhalefetin zihniyetiyle dalga geçen MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Doların 18.36 zirvesinden 'kur korumalı mevduat' uygulamasıyla köpüklerden arınarak  10.27'ye düşmesini, bir türlü içine sindiremeyen malum odaklar bahaneler üretmeye çalışıyor. Yakında şaşkın ve bir o kadar aptalca davranarak, Anayasa Mehkemesi (AYM) yollarına düşerlerse sakın şaşırmayın.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, muhalefet, döviz kurunu, düşürme hamlesini, durdurmak için, harekete geçecek, şaşırmayın, MHP, dalga geçti
Yorumlar
Haber Yazılımı