MHP'li Avcı'dan Fiyatların Düşmesi Konusunda Açıklama
Haber Detayı
26 Aralık 2021 - Pazar 12:13 Bu haber 2226 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Fiyatların Düşmesi Konusunda Açıklama
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP'nin başlattığı fiyatların düşürülmesi kampanyasına Oda Başkanlarının desteği konusunda açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Fiyatların Düşmesi Konusunda Açıklama

Döviz kurundaki düşüşün ardından mal ve hizmetlere yansıtılan fiyatların aşağı çekilmesi maksadıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla MHP Genel Merkezince başlatılan kampanya için sahaya çıkan  MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ziyaret ettiği Oda Başkanlarının döviz kurunun düşmesinin ardından fiyatların aşağıya çekilmesi konusunda başlatılan kampanyaya destek verdiğini söyledi.

 

BAŞKAN AVCI'DAN SEKTÖR TEMSİLCİLERİNE ZİYARET

 

Fiyatların tekrar aşağı çekilmesi için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlatılan kampanya kapsamında harekete geçen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Başkan Yardımcısı Sayım Azmaz ile birlikte sanayi, ticaret ve esnaf kesimini temsil eden Oda Başkanlarını ziyaret ederek destek istedi. Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atilla Menevşe, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Niyazi Göğer’e ziyarette bulunan Başkan Avcı, başlatılan kampanyaya destek ziyaretlerinden olumlu neticeler aldı.

 

BAŞKAN AVCI: KÖPÜRTÜLEN FİYATLARIN İNMESİ GEREKİR

 

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde, bir süredir döviz kurunda ekonomi gerçekleriyle bağdaşmayan artışlar yaşandığını, bunun gayri milli iç ve dış lobilerce de körüklendiğini, beraberinde pek çok mal ve hizmette zam furyasının meydana geldiğini, neticede tüm vatandaşların mağdur olduğunu dile getiren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Hükümetin açıkladığı ekonomik programla beraber döviz kurunun Türk Lirası karşısında tekrar gerilediğine dikkat çekerek, ''Köpürtülen fiyatların inmesi lazım. Tüketiciyi ezen fiyat artışları piyasa istikrarını da zedeliyor. Biliyoruz ki sizler de, halkımız da bundan rahatsız. Sizlerin, firmalarımızın desteği önemli.'' dedi.

 

MHP'NİN BAŞLATTIĞI KAMPANYAYA ODA BAŞKANLARINDAN DESTEK

 

ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, ATO Başkanı Atilla Menevşe, AESOB Başkanı Niyazi Göğer; Hükümetin yeni ekonomik programından umutlu olduklarını, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çabasını takdirle karşıladıklarını belirttiler. Piyasa fiyatlarının kimi ürünlerde düzeltme hareketine geçtiğini, zaman içinde tüm piyasada bunun sonuçlarının görülebileceğini vurgulayan Kıvanç, Göğer ve Menevşe; kendilerinin de bu konuda çaba içinde olacaklarını bildirdiler. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı; Zeki Kıvanç, Atilla Menevşe ve Niyazi Göğer’e ilgilerinden ve desteklerinden ötürü teşekkür etti. Avcı, başlattıkları çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, MHP, başlattığı, fiyatların düşürülmesi, kampanyası, Oda Başkanları, desteği, döviz kuru, fiyatlar, MHP, ziyaret
Yorumlar
Haber Yazılımı