MHP'li Özdemir Muhaliflerin Yıkım Politikasını Deşifre Etti
Haber Detayı
25 Aralık 2021 - Cumartesi 17:53 Bu haber 2595 kez okundu
 
MHP'li Özdemir Muhaliflerin Yıkım Politikasını Deşifre Etti
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Cumhur İttifakı'nı yıkmak için her yolu deneyen muhaliflerin iki yıldan beri uyguladığı yıkım politikasının ayrıntılarını deşifre etti.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir Muhaliflerin Yıkım Politikasını Deşifre Etti

Türkiye'yi bölgesinde lider ülke yapmaya çalışan Cumhur İttifakı'nı durdurmak için her yolu deneyen muhalefet cenahının iki yıldan beri uyguladığı strateji hakkında ayrıntıları deşifre eden MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, türlü türlü yalan ve iftirayı ortaya atarken yüzleri bir gün bile kızarmayan ve tercihini bir kez dahi Türkiye'den yana kullanmayan muhaliflerin, Hak’ka tapan ve her yönden istiklali hak eden Türk Milleti’nin kendisi olan Cumhur İttifakı'na karşı uğraşlarının boş olduğunu söyledi.

 

CUMHUR İTTİFAKININ ÖNÜNÜ KESMEK İSTEYEN MUHALEFET İKİ YILDAN BERİ HER ŞEYİ DENEDİ

 

2 yıldan beri muhalefet cenahı önce Kovid-19’la beraber olup virüsle yol almayı denedi, olmadı. Sonra yangın ve sellerden çare aradılar, umduklarını bulamadılar. Dünyanın tümü ekonomik tribülansa girmişken, bunlar tekrar felaket çığırtkanlığında buluştular, yine de tutmadı! Hatta Suriye’de terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadeleyi engellemek için tezkereye “hayır” dediler. Tükenen PKK’ya hayat öpücüğü vermeye çalıştılar. Doğu Akdeniz’de milletin rızkı ve helali olan enerji kaynaklarını arayıp bulmamıza mani olacak gündemler peşinde koştular.

 

MUHALEFET BİR KEZ OLSUN TERCİHİNİ TÜRKİYE'DEN YANA KULLANMADI

 

Milleti yok sayıp yabancı ülke büyükelçileriyle kapalı kapılar ardında buluşup, onlarla yol yürüdüler. Bir gün olsun samimiyetle bu aziz milletin kendisine güvenmediler, inanmadılar, değer vermediler. Bir kere bile olsa “tercih, irade ve safımız Türkiye’den yanadır” diyemediler. Kurdukları zillet ittifakını bile samimiyetle anlatamadılar, HDP ile “yoldaşlıklarını” izah edemediler! Hiçbir politika üretmediler; sadece “yıkım” temelli ortaklıkta buluştular/buluşturuldular. Parayı dışardan alanlar, içeriye dönüp medyayı kullanarak millete hakaret ettiler.

 

ZİLLET ÇUKURUNDA DEBELENEN MUHALEFET NE YAPSA BOŞ

 

Ve daha nice konularda, türlü türlü “yalan ve iftirayı” ortaya atarken yüzleri bir gün bile kızarmadı! Bu yüce millet, zilletin rezilliğini çok iyi gördü. Ne yapsalar bu yüzden boş! Hak’kın hükmünde ve halkın dermanı olanları, gerçek hak sahipleri çok iyi biliyor! Cumhur İttifakı; Hak’ka tapan ve her yönden istiklali hak eden Türk Milleti’nin kendisidir. Diğerleri ise zavallı bir güruhun, zillet çukurunda debelenen 7’li korosu gibiler. Dolar düşerken yutkunan, fiyatlar azalırken susan, Türkiye yükselirken alçalanları hepimiz biliyoruz.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, Cumhur İttifakı, yıkmak için, her yolu, deneyen muhalifler, iki yıldan beri, yıkım politikası, ifşa etti, beyhude işler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı