Osman Diyadin'den MHP Hakkında Flaş Kulis Bilgileri
Haber Detayı
25 Aralık 2021 - Cumartesi 20:44 Bu haber 4405 kez okundu
 
Osman Diyadin'den MHP Hakkında Flaş Kulis Bilgileri
Gazeteci yazar Osman Diyadin, gündemi sarsacak son ankette MHP oyları ve MHP'nin yeni Hükümetin içinde yer alması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Osman Diyadin'den MHP Hakkında Flaş Kulis Bilgileri

Son yapılan ankete göre Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın oyları hakkında değerlendirmelerde bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin, MHP'nin oy oranını düşük gösteren anketçilerin oyununun bozulduğunu belirterek, Cumhur İttifakı'nın 2023 yılında seçimleri kazanması halinde MHP'nin Hükümetin içinde yer alacağına yönelik kulis bilgilerini paylaştı.

 

OSMAN DİYADİN SON YAPILAN ANKET SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

 

Muhalefet adına anket yapan kuruluşun içindeki arkadaşından son yapılan anket ile ilgili bilgi alan Gazeteci yazar Osman Diyadin, 10'u Büşükşehir olmak üzere 22 ilde 10 bin kişinin katılımıyla yapılan anket sonuçlarına göre; Cumhur İttifakı'nın 49, Millet İttifakı'nın 44,5, kararsızların ise 6,5 oy oranında olduğunu,  Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Recep Tayyip Erdoğan'ın 55,5 oy aldığını açıkladı.

 

Açıkladığı Türkiye Ekonomik Modeli çerçevesinde operasyonlar yaparak döviz kuru yükselişini durduran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, seçmen üzerinde önemli bir etki bırakarak yeniden halkın desteğini aldığını belirten Gazeteci yazar Osman Diyadin, siyasi partilerin son durumları hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

 

Son yapılan anket sonuçlarına göre Ak Parti'ye kırılan seçmenlerin Millet İttifakı'ndaki muhalefet partileri yerine MHP'ye yöneldiğinin ortaya çıktığına dikkat çeken Osman Diyadin, MHP'nin oy oranını düşük gösteren anketçilerin oyununu bozan son ankette MHP'nin oy oranının 13'ün üzerinde olduğunu söyledi. Son anketin şişirilen İyi Parti balonunu da söndürdüğünü belirten Osman Diyadin, İyi Parti'nin oy oranının 10 bandında olduğunu açıkladı.

 

HÜKÜMETE BAKAN VERME KONUSUNDA İKİ İTTİFAK ARASINDAKİ FARK

 

Millet İttifakı'ndaki siyasi partilerin daha seçimleri kazanmadan Cumhurbaşkanı Yardımcılığı ve Bakanlık dağılımı konusunda pazarlıklar yaptığı bilinirken, 2018'de seçim kazanan Cumhur İttifakı'nda ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tüm ısrarlarına rağmen MHP'nin Bakanlık almamasının anlamlı bir duruş farkı olduğuna dikkat çeken Gazeteci yazar Osman Diyadin, adı üzerinde Devlet gibi davranan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, söz konusu vatan olduğunda tüm makam ve mevkileri teferruat olarak görüp herkese devlet adamlığı dersi verdiğini söyledi.

 

OSMAN DİYADİN'DEN FLAŞ İDDİA: MHP HÜKÜMETE GİRECEK

 

2018 seçimini Ak Parti ile birlikte kazanmasına rağmen Hükümete Bakan vermeyen MHP'nin, Cumhuriyetin 100. yılında büyük hamleler planlayan Cumhur İttifakı'nın 2023 seçimlerini kazanması halinde Hükümetin içinde yer alacağını iddia eden Gazeteci yazar Osman Diyadin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Cumhur ittifakı 2023 seçimlerinde yetki alanını genişletecek. Bu kez MHP'nin dışarıdan değil içeriden görev üstlenip sorumluluk alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceği konuşuluyor. Yani 2023 sonrası MHP'li bakanlara hazır olun! Erdoğan ve Bahçeli et ve tırnak gibi artık!'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gazeteci yazar, Osman Diyadin, gündemi sarsacak, son anket, MHP oyları, MHP yeni Hükumet, içinde yer alması, hakkında, Ak Parti, MHP, Cumhur İttifakı
Yorumlar
Haber Yazılımı