MHP'li Yıldırım: Hainlerin Alayını Bu Coğrafyaya Gömeceğiz
Haber Detayı
13 Ocak 2024 - Cumartesi 10:07 Bu haber 1722 kez okundu
 
MHP'li Yıldırım: Hainlerin Alayını Bu Coğrafyaya Gömeceğiz
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, 9 Türk Askerinin Şehit olması üzerine çok sert açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yıldırım: Hainlerin Alayını Bu Coğrafyaya Gömeceğiz

Terör örgütü PKK'nın Irak'ın Kuzeyinde bulunan Metina kampı yakınlarına yeni üs kuran Türk Askerine saldırmasıyla çıkan çatışmada 9 Türk Askerinin Şehit olması üzerine açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Türkiye’nin güvenliğinin Halep, Duhok ve Musul’dan başladığını hatırlatarak, terör örgütü PKK ve destekçisi batılı emperyalistleri Ortadoğu coğrafyasına gömeceklerini söyledi.

 

MHP'Lİ YAŞAR YILDIRIM'DAN TERÖR ÖRGÜTÜ VE DESTEKÇİLERİNE SERT TEPKİ

 

Türk’e diz çöktüremeyeceksiniz! İyi işitin, iyi bilin, iyi belleyin! Türkiye’yi kuşatmaya almaya çalışan, gıdası bebek kanı, çocuk bedeni olan emperyalist iblisler ile bunların ayakçılığını yapan şerefsiz terör örgütü pkk ile Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde çıkan çatışmada yiğitlerimizi kaybetmenin hüznünü ve öfkesini yaşıyoruz. 

 

Şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve aziz milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim, şehitlerimizin ailesine, Türk milletine sabır versin. 

 

Biliyoruz ki bu şerefsiz, bu kahpe terör örgütünü siz besliyorsunuz, siz eğitiyorsunuz, siz “sızdırıyorsunuz.” Şehitlerimizin mübarek kanları üzerine and olsun! O kan yerde kalmayacak!

 

Türkiye’nin güvenliği Halep’ten, Duhok’tan, Musul’dan başlar. Emperyalist Batılı ağababalarından ayakçı teröristlere kadar hepsini, kanlı ve kirli planlarıyla ile birlikte bu coğrafyaya gömeceğiz! “Son durak, son ilahi ferman bizden yanadır, Dünya düşman olsa da, iman bizden yanadır!”

 

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yaşar Yıldırım, Hainlerin Alayını, Bu Coğrafyaya, Gömeceğiz
Yorumlar
Haber Yazılımı