MHP'li Kanlı'dan Belediye Başkan Adaylıkları Açıklaması
Haber Detayı
12 Ocak 2024 - Cuma 17:49 Bu haber 1622 kez okundu
 
MHP'li Kanlı'dan Belediye Başkan Adaylıkları Açıklaması
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Belediye Başkan Adaylıkları konusunda yaşanan değişimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Kanlı'dan Belediye Başkan Adaylıkları Açıklaması

Regaip Kandili nedeniyle hazırlattırdığı Lokma tatlıları partililere ve vatandaşlara ikram eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Yerel Seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu.

 

KANDİL MÜNASEBETİYLE LOKMA TATLI DÖKÜLDÜ

 

Adana’da 10 ilçede belediye başkan adayları açıklanan MHP Adana İl Başkanlığı, Regaip Kandili münasebetiyle il binası önünde ‘Lokma tatlı’ döktürdü. Partili-partisiz tüm vatandaşlara açık olan etkinlikte MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı açıklamalarda bulundu.

 

Adana’da 10 ilçede MHP’nin belediye başkan adaylarının belli olduğunu ve MHP Genel Merkezince açıklandığını belirten Yusuf Kanlı, diğer 5 ilçe belediye başkan adaylarının ve Büyükşehir Belediye başkan adayının ise Ak Parti tarafından duyurulacağını söyledi.

 

HİÇ BİR GÖREV KALICI DEĞİL

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''İsmi açıklanan belediye başkan adaylarımızı kutluyorum. Aday adayı arkadaşlarımıza süreç içinde samimi çalışmalarından dolayı, tekrar görev almayacak olan belediye başkanlarımıza, yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Hiçbir görev hiçbirimize kalıcı değildir. Bu bir nöbet değişimidir. Başka türlü bir izahı ve nedeni yoktur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de büyük bir uyum ve disiplin içinde, birlik ve beraberlik ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz. MHP ve Cumhur ittifakı olarak Adana’da başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 15 ilçenin tamamını kazanma hedefi bizim görevimizdir. Bu görevi başarıyla yerine getirmek suretiyle Sayın Genel Başkanımıza, Sayın Cumhurbaşkanımıza takdim edeceğiz.'' dedi. 

 

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yusuf Kanlı, Belediye Başkanı, Adaylıkları, Değişim
Yorumlar
Haber Yazılımı