MHP'li Başkan Topuz'dan Askere Gidecek Gençlere Hizmet
Haber Detayı
31 Temmuz 2021 - Cumartesi 16:58 Bu haber 3620 kez okundu
 
MHP'li Başkan Topuz'dan Askere Gidecek Gençlere Hizmet
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Asker Çantanız Karataş Belediyesi'nden uygulamasıyla gençlere yönelik yeni bir hizmete daha imza attı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Topuz'dan Askere Gidecek Gençlere Hizmet

Askere gidecek gençlere Asker Çantası hediye etme uygulamasıyla gençlere yönelik yeni bir hizmet başlatan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Asker Çantanız Karataş Belediyesi'nden uygulamasını duyurduktan sonra ilk başvuran gençlere Asker Çantasını hediye etti.

 

ASKER ÇANTANIZ KARATAŞ BELEDİYESİ'NDEN 

 

Asker Çantanız Karataş Belediyesi'nden uygulamasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Karataş Belediyesi olarak vatani görevini yerine getirmek için askere gidecek olan tüm kardeşlerimizin Asker Çantası'nı biz hazırlıyoruz. Askere gidecek olan kardeşlerimiz için hazırladığımız çanta için hemşehrilerimizin celp kağıtları ile gelerek belediyemize başvurmaları yeterlidir.'' dedi.

 

KARATAŞLI GENÇLERİMİZE ASKER ÇANTALARINI DAĞITMAYA BAŞLADIK

 

Askere gidecek gençlere Asker Çantası hediye etme uygulamasını duyurmasıyla birlikte, başvuran gençlere hediyesini takdim etmeye başlayan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ''Karataşlı genç kardeşlerimizin her zaman yanında olduğumuz gibi askerde de yanlarında olmaya devam edeceğiz. Askere giden Karataşlı gençlerimizin asker çantalarını Karataş Belediyesi olarak dağıtmaya başladık. Gençler celp kağıtlarını getirmeniz yeter.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karataş Belediye Başkanı, Necip Topuz, Asker Çantanız, Karataş Belediyesi, Askere gidecek, gençlere hediye, yeni bir hizmet, MHP, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı