MHP'li Yalçın: Türk Milleti Muhalefetin Oyununa Gelmez
Haber Detayı
29 Kasım 2023 - Çarşamba 17:09 Bu haber 1983 kez okundu
 
MHP'li Yalçın: Türk Milleti Muhalefetin Oyununa Gelmez
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, tehlikeli ve bölücü bir oyuna kalkışan muhalefetin oyununa Türk Milletinin gelmeyeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın: Türk Milleti Muhalefetin Oyununa Gelmez

CHP'nin Büyük Kurultayında, Kemal Kılıçdaroğlu ile adeta ''Kim daha fazla Dersimci'' yarışına girip Genel Başkan olan Özgür Özel’in Kürt kökenli vatandaşların eşitlik ilkesinden yararlanamadığını iddia etmesine tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, eşitsizlik iddiası üzerinden Yerel Seçimlere yönelik oy devşirmeye çalışan Özgür Özel’in kalkıştığı tehlikeli ve bölücü oyunun patlamaya hazır bir bomba olduğunu belirterek, oyuna gelmeyecek olan Türk Milletinin bu bombayı Özgür Özel’in elinde patlatacağını söyledi.

 

DERSİMCİLİK YARIŞINI KAZANAN ÖZGÜR ÖZEL'İN VATANDAŞLARI AYRIŞTIRMA OYUNU

 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına Genel Başkan Adayı olarak çıkan Özgür Özel, CHP'nin Büyük Kurultayına yönelik Diyarbakır'da yaptığı konuşmada, iktidarı ayırım yapmakla suçlarken Kürtleri ön plana çıkarma gayretkeşliğine soyunarak esas ayrımcılığı kendisi yapmıştı. Genel Başkan olduğunda daha fazla sol ve sosyalist söylemlerde bulunacağının sözünü veren Özgür Özel, Dersim ve FETÖ Lobisi ağırlığının açıkça hissedildiği CHP'nin Büyük Kurultayında, Kemal Kılıçdaroğlu ile adeta ''Kim daha fazla Dersimci'' yarışına girmişti. Kemal Kılıçdaroğlu ile terörden yargılanıp hapsedilen Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala'ya selam çakma yarışına giren Özgür Özel, daha da ileri giderek, hapiste yatan terörist iki ismin kendilerinin yerine hapis yattığını dillendirmişti.

 

Genel Başkan olduktan sonra Kürtlere yönelik mesajlar vermeye devap eden Özgür Özel, TBMM Grup Toplantısında yaptığı açıklamada, ''Türkiye’de herkes eşittir, fakat Kürtler daha az eşittir.'' diyerek, adeta PKK'nın siyasi uzantısı HEDEP'in seçmenlerine selam çakıp Türk-Kürt çatışmasına yol açacak söylemlerde bulundu.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN  ÖZGÜR ÖZEL'E SERT TEPKİ

 

Türkiye'de Kürt kökenli vatandaşların devletin her kademesinde görev yapabildiğini hatta Cumhurbaşkanı ve CHP'ye Genel Başkan bile olabildiğini hatırlatarak Özgür Özel'e cevap veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''CHP Genel Başkanı’nın; 'Türkiye’de herkes eşittir, fakat Kürtler daha az eşittir' açıklaması bölücü lügatin, terör üslubunun tıpkısının aynısıyla yansımasıdır. Kürt kökenli kardeşlerimizin daha az eşit olduğunu söylemek hakikate alenen kıymak ve kast etmektir. Bu soysuz iddia tümüyle bühtandır. Kulağını Kandil’e ve yeminli Türkiye düşmanlarına verdiği müddetçe hüsran ve hezimetten kurtulamayacak olan CHP Genel Başkanı’na tavsiyem, uydur gaydır bir kurultay yapıp ya HEDEP’i içlerine almaları ya da derhal HEDEP’e katılmalarıdır. Bölücülük parkurunda CHP ile HEDEP’in yarışmasında öne çıkan olmaz. Çünkü HEDEP demek CHP demektir.'' demişti.

 

Tüm bu gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN ÖZGÜR ÖZEL'E MANİDAR GÖNDERME

 

CHP'nin çaylak Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimler yaklaşırken oy avcılığına tehlikeli bir iddia üzerinden başladı. Bu öyle bir iddia ki doğrudan Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü ve bin yıllık kardeşlik hukukunu hedef alıyor. Özgür Özel, alenen suç işliyor.

 

Özel, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından cürmümeşhut hâlinde yakalanınca kendisini soy sop iddiaları üzerinden kurtarmaya, suçunu örtbas etmeye çalıştı. Kökenini Selaniklere kadar götürmek, geçmişini Osmanlı'ya kadar uzatmak; Özgür Özel'in vebalini temizlemez, günahını örtmez, kirini arındırmaz, suçunu hiç ortadan kaldırmaz. Aksine eşitsizlik iddialarıyla politik avcılığa yeltenen Özel'i yaman bir çelişkiye, CHP'yi de PKK acentelerinin düştüğü batağa sürükler.

 

Türkiye'de gerçekten herkes Anayasa ve yasalar önünde eşittir. Kürt kökenli vatandaşlarımız; milletimizin bütününü oluşturan ayrılmaz parçalardan her biri gibi, eşit haklara sahiptir. Kürt kökenli vatandaşlarımız, ülkemizde her göreve gelebilmekte; MHP başta olmak üzere her siyasi partide yer almakta, millî egemenliğimizi eşit düzeyde ve her mevkide temsil etmektedir.

 

Kürt kökenli vatandaşlarımızdan eşitsizlik üzerinden oy devşirmeye çalışmak, tehlikeli ve bölücü bir oyundur. Türk insanı bu oyuna gelmez. Bölücü terör örgütü PKK'nın ayrılıkçı planlarına malzeme taşıyan bu tehlikeli oyun, Özgür Özel'in elinde bomba gibi patlar. Bu bomba, CHP'yi berhava eder.

 

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Semih Yalçın, tehlikeli, bölücü, oyuna kalkışan, muhalefet
Yorumlar
Haber Yazılımı