MHP'li Yalçın Muhalif Genel Başkanı Resmen Ti'ye Aldı
Haber Detayı
19 Ekim 2022 - Çarşamba 15:49 Bu haber 2261 kez okundu
 
MHP'li Yalçın Muhalif Genel Başkanı Resmen Ti'ye Aldı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, aldatıldığını itiraf edemeyen muhalif genel başkanın konuyu saptırmak için MHP'yi hedef aldığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın Muhalif Genel Başkanı Resmen Ti'ye Aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD'ye yaptığı ziyaret konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, FETÖ tarafından aldatıldığını itiraf edemediği için konuyu saptırmak için MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ABD gezisinde yaşadığı başarısızlığı ve hayal kırıklıklarını örtbas etmeye çalıştığını söyledi.

 

ALDATILDIĞINI İTİRAF EDEMEYEN KILIÇDAROĞLU, BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALIP KONUYU SAPTIRDI

 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Banker Bilo filmine benzer sahneler yaşanan ABD seyahati, tam bir fiyasko. Önemli kişiler ve uluslararası kurumların yetkilileriyle görüştürüleceği vaadiyle FETÖ tarafından aldatılan Kılıçdaroğlu, PR yerine sadece piyasa yapabildi. Kılıçdaroğlu, dünkü grup konuşmasında ünlü filmin repliğinde olduğu gibi, “FETÖ bizi dolandırdı İbo.” diye acı acı kamuoyuna itirafta bulunacağına, Sayın Genel Başkanımıza seyahat teklifinde bulunup meseleyi saptırmış.

 

ABD GEZİSİNE YÖNELİK OLUŞAN HAYAL KIRIKLIĞINI ÖRTBAS ETMEYE ÇALIŞIYOR

 

Kemal Bey, ABD gezisinin başarısızlığını ve kendisini destekleyen medyada bile yarattığı hayal kırıklığını örtbas etmek için de “Susmayacağım!”! diye efelenerek maden kazasında şehit olan 41 madencimizin ailelerinin acılarını istismara yeltenmiş. Sayın Kılıçdaroğlu, hadi FETÖ tarafından kullanıldığını, aldatıldığını gizlemeye çalışıyorsun; ABD gezini planlayanlar sekiz saat ortadan kaybolduğunda seni kiminle buluşturdular, bari onu söyle!

 

KARDİNAL FETOŞ TARAFINDAN TAKDİS Mİ EDİLDİN?

 

Karayoluyla gittiğin Washington DC ile New York arasındaki Pensilvanya’dan geçerken FETÖ’nün kara kutusu ve Pensilvanya Kardinali’nin sağ kolu olan Şerif Ali Tekalan ile görüştün mü, görüşmedin mi? Yoksa Kardinal Fetoş tarafından takdis mi edildin? Maiyetindekiler işin mahiyetini biliyor muydu, bilmiyor muydu?

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, aldatıldığını, itiraf edemeyen, muhalif, genel başkan, konuyu saptırmak, MHP, hedef aldı, Devlet Bahçeli
Yorumlar
Haber Yazılımı