Bahçeli: Düşlediğimiz Hedefleri Tek Tek Gerçekleştiriyoruz
Haber Detayı
18 Ekim 2022 - Salı 14:14 Bu haber 1619 kez okundu
 
Bahçeli: Düşlediğimiz Hedefleri Tek Tek Gerçekleştiriyoruz
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, davasına, kendine ve başaracağına inananlar için zaferin kader olduğunu söyledi.
MHP Haberi
Bahçeli: Düşlediğimiz Hedefleri Tek Tek  Gerçekleştiriyoruz

2023 yılına yönelik düşünü kurduğu hedefleri 22 yıl önce Türk milliyetçilerinin ve Türkiye'nin önüne koyduğunu hatırlatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hedeflerini birer birer gerçekleştiren Milliyetçi Ülkücü Hareket'in ve Türkiye'nin yükselişini kimin atına binerse onun türküsünü çağıranların göremeyeceğini belirterek, davasına, kendine ve başaracağına inananlar için zaferin kader olduğunu söyledi.

 

KİMİN ATINA BİNERSE ONUN TÜRKÜSÜNÜ ÇAĞIRANLAR TÜRKİYE'NİN 2023 GERÇEĞİNİ GÖREMEZ

 

2023 yılı Türkiye Cumhuriyeti’nin birinci yüzyılının nihai eşiği, ikinci yüzyılının ilk adımıdır. 2023 yılı lider ülke Türkiye’nin müjdesi ve bu hedefin tarihi mesajıdır. Devletimizin kurucu felsefesi, kuruluş ilkeleri her zamankinden çok daha tesirli, çok daha zindedir. Yönetim hayatımızda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle gerçekleşen kalıcı ve köklü reform Türkiye’mizin önünü açmış, hamd olsun gücüne güç katmıştır. Kimin atına binerse onun türküsünü çağıranlar bu gerçeği kabulde zorluk çekse de vaki gerçek asla değişmeyecektir. Kuru üzümden pekmez çıkarmak için eğri bacaklı masalara oturanlar büyüyen, gelişen ve yükseldikçe yükselen Türkiye bahtiyarlığını göremezler, görseler bile itiraf ve izah edemezler. Çünkü bunlar katrandan çıkıp zifte düşen, hüsrandan kaçıp hezimeti boylayan aymazlardır. Çünkü bunlar kepçesi suya çarpmış çark gibi dönen ayarsızlardır. Ağzı tetik, dili de tüfek olmuş bu aymaz ve ayarsızların zillet içinde oldukları da ayan beyan ortadadır.

 

TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİLDİR

 

Türkiye eski Türkiye değildir. Devlet hayatımıza hakim olan işbirliği, denge, uyum, ekip ruhu, koordinasyon ve hızlı karar alma becerisi kısır çekişmeleri, kronik hizipleri artık sonlandırmıştır. Türkiye’nin bu yeni ve üst seviyedeki parlak durumuna zillet ittifakının intibak zorlukları, ifade güçlükleri, idrak zaafları had safhadadır. Türkiye Cumhuriyeti’nin ilerleyişinde sınır yoktur. Zamanın ruhu, çağın ufku, dünyanın bugünkü siyasi ve ekonomik durumu yelkenimizi şişiren rüzgar misali bizimledir, yürüyüşümüzü tahkim ve takviye etmektedir. Sahip olduğumuz millet ve tarih şuuruyla nereye ulaşmak istediğimizin bilincindeyiz. Tesadüflerin ikramında bir gelecek arayış ve iddiasında da olmadığımız açıktır. Bu nedenle çok çalışıyoruz. Nefes alır gibi mücadele ediyoruz.

 

MHP OLARAK 2023 YILININ DÜŞÜNÜ KURUYORDUK

 

Parti olarak on yıllardır 2023 yılının düşünü kuruyorduk. Cumhuriyet’in 100. yıl dönümüne büyük umutlar bağlamış, yüzyılla sözleşmeyi 22 yıl önce yaparak önümüze büyük hedefler koymuştuk. Son bir yıl içinde bütün illerimizi heyecanla dolaştık. Bütün ilçelerimizde kucaklaşmanın sıcaklığını iliklerimize kadar hissettik. Şimdi de köy köy geziyor, inanmış ve davasının onurunu varlığının onuru bilmiş dava arkadaşlarımızla siyasi çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz. 8 Ekim 2022 tarihinden itibaren, “Adım Adım 2023; Köyüm Benim Sohbet Toplantıları”yla köylerimize, milletimizin efendisi olan köylülerimize misafir oluyoruz. Onları dinliyoruz, düşüncelerimizi ve siyasetimizin gayelerini sabırla ve sırasıyla anlatıyoruz. Bu süreçte canla başla gayret sarfeden siz değerli milletvekili arkadaşlarımıza, MYK ve MDK’mızın değerli üyelerine içtenlikle teşekkür ediyorum.

 

MHP'NİN KÖY ZİYARETLERİ VE MİTİNGLERİ DEVAM EDİYOR

 

Hiçbir köyümüz bize uzak değildir. Hiçbir köylümüz bize yaban değildir. Köylerimiz övüncümüzdür, üretim gücümüzün mihrakı, misafirperverliğin ve fedakârlıkla bezenmiş hayatların mihveridir. Görünen köylerimiz de kılavuza ihtiyaç duymayacaktır. Bugüne kadar tam 256 köy ziyaretimizi de çok şükür gerçekleştirmiş durumdayız. Hafta sonu da, “2023’e Doğru: “Aday Belli, Karar Net” Temalı Konya Mitingimizi muazzam bir katılım eşliğinde yaptık ve Hz.Mevlana’nın torunlarıyla buluştuk. Hava tahminleri yağmur gösteriyordu. Mitingimiz esnasında yağmur yağmadı, ama hitamında Rabbim rahmetiyle bizleri taltif etti. Diyorum ya, bu dava büyüktür, bu dava dualıdır, bu dava kutludur. 23 Ekim 2022 Pazar günü bu defa da şehzadeler şehri Manisa’da milletimizin huzuruna çıkacağız. Adayımız belli, kararımız net diyeceğiz.

 

DAVAMIZA, KENDİMİZE VE BAŞARACAĞIMIZ İNANIYORUZ. ZAFER KADERİMİZDİR

 

Ruhumuzun mukavemet ve mücadele mayası inancımızla karılmıştır. İnanmak başarmanın yarısıdır. İnananlar için zafer kaderdir. Kendimize inanıyoruz, davamıza inanıyoruz, milletimize inanıyoruz, başaracağımıza inanıyoruz, Allah’ın inayetiyle istikbalde devleşmiş Türkiye’nin doğacağına yürekten inanıyoruz. Bizim yolumuz çetin, engebeli ve dikenlidir. Ayağını veya ayakkabısını değil, ahfadını ve atisini düşünen ülkü erleriyle, ülke sevdalılarıyla aydınlık geleceği muhakkak inşa ve ihya edeceğiz, bunu da Cumhur İttifakı’nın iradesiyle başaracağız. Merhum Faruk Nafiz Çamlıbel’in Zafer Türküsü bizim irademizin süzülmüş halidir ve şöyledir: Yaşamaz ölümü göze almayan, Zafer göz yummadan koşana gider. Bayrağa kanının alı çalmayanın, Gözyaşı boşana boşana gider. Kazanmak istersen sen de zaferi, Gürleyen sesinle doldur gökleri, Zafer dedikleri kahraman peri, Susandan kaçar da coşana gider.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, davasına, kendine ve başaracağına, inananlar için, zafer kaderdir, 2023 hedefleri, Ülkücüler, Türkiye, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı