MHP'li Başkan Aslan'dan Şehit ve Gazi Ailelerine İftar
Haber Detayı
12 Nisan 2022 - Salı 19:05 Bu haber 2904 kez okundu
 
MHP'li Başkan Aslan'dan Şehit ve Gazi Ailelerine İftar
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, şehit ve gazi ailelerine yönelik iftar programını Kaymakamlık ile birlikte organize etti.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Aslan'dan Şehit ve Gazi Ailelerine İftar

Karaisalı Kaymakamlığı ile birlikte şehit ve gazi ailelerine yönelik iftar programı düzenleyen Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, vatanın  korunması uğruna canlarını seve seve feda etmiş şehitlerin emaneti olan şehit yakınları ve kahraman gazilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.  

 

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'NUN KONUŞMASI

 

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının organizatörlüğünde Belediye çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirilen iftar proğramında konuşan Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, "Şehitlerimizin bu vatan için yaptığı fedakarlıklar hiç bir bedelle ölçülemez. Şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Sizler bizim en değerli misafirlerimizsiniz. Böyle mübarek bir ayda, bir iftar sofrasında, sizlerle beraber olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Bu vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan yakınlarına güzel sabırlar, sağlık ve esenlikler diliyorum" dedi.

 

BAŞKAN ASLAN: HER ZAMAN YANINIZDA OLMAYA GAYRET EDECEĞİZ

 

Ramazan ayının manevi atmosferiyle kurulan iftar sofrasında şehitlerin kıymetli aileleriyle bir arada olmaktan büyük onur duyduğunu belirten Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, yaptığı konuşmada, "Bu kutsal vatan topraklarının bütünlüğünün korunması uğruna canlarını seve seve feda etmiş şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün vatanımızda huzur ve güven içinde özgürce yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçlu olduğumuzu biliyoruz. Aziz şehitlerimizin emaneti olan siz şehit yakınları ve kahraman gazilerimiz, bizler her zaman sizlerin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Devletimizin birlik ve beraberliği uğruna mücadele ederken gözünü kırpmadan şehadete yürüyen bütün aziz şehitlerimizi saygıyla minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun." dedi.

 

İlçe Kaymakamı Mert Kumcu ve Belediye Başkanı Saadettin Aslan, program süresince şehit aileleriyle yakından ilgilenerek, bol bol muhabbet ettiler.

 

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Resim

Bir 5 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, masa ve iç mekan görseli olabilir

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 10 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karaisalı Belediye Başkanı, Saadettin Aslan, şehit ve gazi, aileleri, iftar,
Yorumlar
Haber Yazılımı