MHP Adana İl Başkanlığından Muhataplarına Hatırlatma
Haber Detayı
20 Ekim 2022 - Perşembe 10:50 Bu haber 1794 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanlığından Muhataplarına Hatırlatma
MHP Adana İl Başkanlığı, içindeki Türk düşmanlığını gösterdiği halde hala görevine devam eden Bürokrata en güzel cevabın MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından verildiğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanlığından Muhataplarına Hatırlatma

Türklüğün sembolü Bozkurt işaretini yapan Şampiyon Sıla Zeynep Turan’ı kürsüden indiren Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz'e tepki göstermeye devam eden MHP Adana İl Başkanlığı, 11 gündür hala görevinden alınmayan hadsiz Bürokrata en güzel cevabın, Sıla Zeynep Turan’ı makamında kabul eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından verildiğini belirterek, Abdurrahman Akyüz'ün görevinde kalmaması gerektiğine yönelik talebini, muhataplarına bir kez daha hatırlattı.

 

BOZKURT SELAMI VEREN ŞAMPİYONUN KÜRSÜDEN İNDİRİLMESİ ÜLKÜCÜLERİ AYAĞA KALDIRMIŞTI

 

Afyonkarahisar'da düzenlenen 11 ülkeden Bin 100 sporcunun katılımlarıyla gerçekleşen Wushu Kung Fu Balkan Şampiyonasında, 48 kiloda tüm rakiplerini nakavt ve sayı farkıyla yenip şampiyon olan Sıla Zeynep Turan’ın, Türklüğün sembolü Bozkurt işaretini yaptığı için “terbiyesizlik yapma” diyerek Federasyon Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz tarafından kürsüden indirilmesi, sosyal medyadaki Ülkücüleri ayağa kaldırmıştı.

 

Türklüğe allerji duyan bir kişinin Türkiye'nin Federasyonlarında görev yapmasının doğru olmadığını düşünen MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Bursalı sporcumuz Sıla Zeynep Turan’ı Türklüğün sembolü Bozkurt işaretini yaptığı için “terbiyesizlik yapma” diyerek kürsüden indiren Federasyon Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz haddini bil! Geçmişte de sicili kabarık olan Abdurrahman Akyüz’ün Türklüğe olan alerjisi, Türklüğün sembolü Bozkurt işaretine olan kini izaha muhtaçtır. Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu’nu göreve davet ediyoruz.'' sözleriyle, en sert tepkiyi göstermişti. 

 

ŞAMPİYON TURAN'IN MHP VE ÜLKÜ OCAKLARI'NA ZİYARETİ

 

Türklüğün sembolü Bozkurt işaretini yaptığı için kürsüden indirildikten sonra her gittiği yerde Bozkurt selamıyla karşılanan Sıla Zeynep Turan, MHP Genel Merkezi ve Ülkü Ocakları Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Başta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Başkanlık Divanı Üyeleri, MHP Milletvekilleri ve Ülkü Ocakları yöneticileri ile görüşen Sıla Zeynep Turan, ziyaretlerde gördüğü ilgiden ve kendisine sahip çıkılmasından memnun oldu. Şampiyon Sıla Zeynep Turan'ın ziyaretleri sosyal medyada geniş yankı buldu.

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN ABDURRAHMAN AKYÜZ'E İLK TEPKİ

 

Şampiyon Sıla Zeynep Turan'ın kürsüden indirilmesine gösterdiği ilk tepkisinde, ''Wushu Balkan yarışmasında şampiyon olan sporcumuz Sıla Zeynep Turan'ı, Bozkurt yaptığı için azarlayan ve kürsüden indiren Federasyon Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz gibi Türk düşmanlarının Devlette yeri olmamalı. Bütün Türk dünyasında Bozkurt Türk milletini simgeler gafil. Terbiyesizlik yapma Apo, haddini bil.'' ifadelerini kullanan MHP Adana İl Başkanlığı, Sıla Zeynep Turan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmesi üzerine konuya ilişkin yeni açıklama yaptı.

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN MUHATAPLARINA HATIRLATMA

 

İçindeki Türk düşmanlığını Bozkurt selamı yapan Şampiyon Sıla Zeynep Turan'ın kürsüden indirerek gösteren Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz'ün, hadsiz davranışı üzerinden 11 gün geçmesine rağmen hala görevinde kalmasını üzüntüyle karşılayan MHP Adana İl Başkanlığı, Sıla Zeynep Turan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından makamda kabülünü, ''Haddini bilmez, hak etmediği yeri işgal eden sözde bürokrata en üst düzeyde anlamlı cevabı Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi vermiştir. Yüce Allah başımızdan eksik etmesin.'' sözleriyle değerlendirerek, Abdurrahman Akyüz'ün görevinde kalmaması gerektiğine yönelik talebini, muhataplarına bir kez daha hatırlattı.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanlığı, Bünyamin Avcı, Devlet Bahçeli, Sıla Zeynep Turan, kürsüden indiren, Bürokrat, hala görevde, Şampiyon, Bozkurt işareti, Bozkurt selamı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı