MHP'li Yalçın İyi Parti'deki FETÖ Tartışmasını Deşifre Etti
Haber Detayı
23 Ekim 2020 - Cuma 08:51 Bu haber 2901 kez okundu
 
MHP'li Yalçın İyi Parti'deki FETÖ Tartışmasını Deşifre Etti
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İyi Parti'deki FETÖ tartışmalarına yönelik şüphelerini açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın İyi Parti'deki FETÖ Tartışmasını Deşifre Etti

İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu ve bu bilgiden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in haberdar olduğunu söylemesiyle başlayan tartışmaları analiz eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İyi Parti'deki FETÖ tartışmalarının iddiaları ortadan kaldırmak için tezgâhlanmış bir oyun olabileceğini belirterek, bu tezgahla içinde bulundukları siyasi kirlilikten arınmak isteyebileceklerini söyledi. 

 

İYİ PARTİ'DEKİ FETÖ TARTIŞMALARI TEZGAHLANMIŞ BİR OYUN MU?

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, İyi Parti'de yaşanan FETÖ'cü tartışmalarına yönelik sosyal medyadan yaptığı analizinde, ''İP’li Özdağ’ın partisinin İstanbul İl Başkanıyla ilgili açıklamaları, bu cepheye dair FETÖ iltisakı iddialarını ortadan kaldırmak için tezgâhlanmış bir oyun mu? İddiaların odağındaki Akşener ve İP, bu suretle içinde bulundukları siyasi kirlilikten arındırılmak mı istenmektedir?'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, Tezgahlanmış oyun, FETÖ tartışması, bir oyun, olabilir, orta oyunu, MHP, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı