MHP'li Varlı'dan Ülkücülerin ve Muhaliflerin Tercihi
Haber Detayı
14 Kasım 2021 - Pazar 13:22 Bu haber 2518 kez okundu
 
MHP'li Varlı'dan Ülkücülerin ve Muhaliflerin Tercihi
MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, muhaliflerin ve Ülkücülerin tercihlerine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Varlı'dan Ülkücülerin ve Muhaliflerin Tercihi

Adım Adım 2023 İl İl Anadolu Programı kapsamında Gaziantep'te çalışmalarını sürdüren MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, halkla buluşma toplantılarında yaptığı konuşmada, muhaliflerin ve Ülkücülerin tercihlerine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

MHP HEYETİNİN GAZİANTEP PROĞRAMINA YOĞUN İLGİ

 

MHP'nin Türkiye genelinde sürdürdüğü Adım Adım 2023 İl İl Anadolu Programı kapsamında Gaziantep'te bulunan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Gaziantep Milletvekilleri Muhittin Taşdoğan ve Sermet Atay, MHP MYK Üyeleri Necmi Yıldırım ve Ali Fuat Kardaş, MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz ve MHP İlçe Başkanları ile birlikte, bir dizi proğramlara katıldı. Dündar Taşer Kültür Merkezi ve Gaziantep Ticaret Odası ziyaretlerinin ardından esnaf gezisi yapan MHP Heyeti, kısa sohbetlerde bulunduğu esnaflara ve vatandaşlara karanfil sundu. MHP Şahinbey İlçe Teşkilatı'nın kurduğu üye kayıt standını ziyaret eden MHP Heyeti, MHP'ye katılan yeni üyelere Üç Hilal rozetlerini taktı. MHP ve Ülkü Ocakları Başkanları, STK Temsilcileri, Muhtarlar, partililer ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği halkla buluşma proğramında konuşan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, önemli açıklamalarda bulundu.

 

VARLI: OY VEREN YA DA VERMEYEN HERKESİ KUCAKLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Adım Adım 2023 İl İl Anadolu Programı kapsamında Gaziantepli vatandaşların sorunlarını dinleyip Cumhur İttifakı'nın çözüm önerilerini anlatmak amacıyla düzenlenen proğramlarda birlik ve beraberlik mesajları veren MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, geçmişten bu yana MHP'ye oy vermiş ya da vermemiş tüm vatandaşları saygıda kusur etmeden kucakladıklarını belirterek, MHP olarak tüm vatandaşların emrinde ve yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

VARLI'DAN MUHALİFLERİN VE ÜLKÜCÜLERİN TERCİHLERİNE YÖNELİK ÇARPICI AÇIKLAMA

 

Türkiye genelinde başlattıkları yeni çalışma proğramının bir amacının da, iktidarı değiştirmek için her yolu mübah sayan muhalif cenahın gerçek yüzünü vatandaşlara göstermek olduğuna dikkat çeken MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, halkla buluşma toplantısında yaptığı konuşmada, ''Türkiye'nin bekasına yönelik tehditleri bertaraf etmek için kurulan Cumhur İttifakı'nın karşısında konumlanan, CHP ve İP'in HDP ile işbirliği yapmaktan çekinmediğini görüyoruz. Karşımızda duran birlikteliğin ülkemize ve Türk Milletine faydası yoktur. Bizden daha fazla Milliyetçi olduğunu iddia edenler, MHP'yi bölmek suretiyle ayrılıp parti kurdular. HDP'yi meşrulaştırmaya çalışan İP'in Milletvekili, Şehit ağabeyine bacısına yönelik küfretti. Bunların samimiyetsizliğini, tek tek anlatarak insanlarımızın bilinçlenmesine yardımcı olacağız. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a düşmanlıkta gözleri kör olan CHP'ye, 'Tayyip Erdoğan'ı mı Selahattin Demirtaş'ı mı tercih edersiniz?' sorsanız, Vallahi de Demirtaş'ı tercih ederler. Cumhur İttifakı olmasa dahi bir Ülkücü olarak, ikisi arasında bir tercih yapmam gerektiğinde, Vallahi de Billahi de yüz defa Tayyip Erdoğan'ı tercih ederim. İnsanlar geçmişte hatalar yapabilir. Ancak günümüzde doğruları yapıyorsa, dün unutulur ve yaptığı doğrular desteklenir.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim


 
Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana Milletvekili, Muharrem Varlı, MHP Gaziantep İl Başkanı, Cahit Çıkmaz, Adım Adım 2023 İl İl Anadolu, Ülkücüler, Muhalifler, tercihleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı